Szellemhívők ti mit szóltok ahhoz, hogy a szellemek léte ütközik a termodinamika I és II főtételével?
Nem tettem hozzá semmit, csak írtál egy ilyen mondatot, hogy:
"". jelenleg azt sem lehet tudni, hogy a födön kívül él-e még ember a galaxisban vagy azon kívül."
Én pedig (lehet tévesen) azt feltételeztem, hogy elírtad a mondat 2. felét és azt akartad mondani, hogy 'jelenleg nem tudjuk élnek-e értelmes lények a Földön kívül"
"Ha pl kapsz egy fémdarabot a kezedbe nem biztos hogy tudod az konkrétan mi, de fel tudod sorolni, hogy mi lehet."
Ezzel mint vegyész azért vitáznék, mert a fizikai (szín, halamzállapot /kizárható, hogy Hg/, sűrűség stb.) és kémiai tulajdonságai alapján pontosan meg tudod határozni, hogy milyen fémet kaptál a kezedbe!
a szellemeknél én magamtól emberi szellemekre gondoltam...
A fémek azonosításánál: természetesen minden analitikai eszköz rendelkezésre áll és használható. A sötét anyagnál ennek a távolság a nehézsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!