Szellem a szobámban?
Figyelt kérdés
Este körülbelül 10:30-kor leraktam a mobilomat és elmentem aludni. A bal oldalamon feküdtem, a fal felé. Néhány perccel később úgy éreztem mintha valaki fogná a vállam és az oldalam, eközben pedig folyamatosan úgy éreztem magam mintha lángolnék, nem tudtam mozogni és éreztem hogy minden alkalommal amikor megpróbáltam odanézni egyre erősebben szorított valami. Miután sikeresen kiszabadítottam magam (átfordultam a másik oldalamra egy nagy lendülettel) nem volt ott semmi, és eltűnt a lángoló érzés. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz kérem válaszoljon, előre is köszönöm.2017. jan. 18. 20:55
12/13 anonim válasza:
Tudatos álom elött szokott ilyen lenni. A tudatod èber de már az álmot is èrzèkeled. Megjelenő Formák nèlkül is játszadozhat veled a tudatalattid. Ekkor mèg tudatában vagy a testednek is ès nem tudod mozgatni.
13/13 anonim válasza:
Létezik. Egyesek a testük halála után itt maradnak, mert nem tudtak békésen elmenni. Az ilyenek zaklathatnak egyes élő embereket. Egyik barátom szintén beszámolt arról, hogy többször is érezte, hogy fekvés közben fogdossák, tapogatják. A ház előző lakói voltak azok. Amúgy tele van velük minden, és ami durva, és sosem hittem volna: a mai okostelefonok és digitális fényképezőgépek segítségével láthatjuk őket, ahogy a levegőben szállnak. Kis pontok, olyanok, mintha szálló porszemek lennének, de valójában lelkek, akik asztráltestben vannak. A barátom mutatta, hogy a telefonja videóján össze-vissza röpködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!