Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem a szobámban?

Szellem a szobámban?

Figyelt kérdés
Este körülbelül 10:30-kor leraktam a mobilomat és elmentem aludni. A bal oldalamon feküdtem, a fal felé. Néhány perccel később úgy éreztem mintha valaki fogná a vállam és az oldalam, eközben pedig folyamatosan úgy éreztem magam mintha lángolnék, nem tudtam mozogni és éreztem hogy minden alkalommal amikor megpróbáltam odanézni egyre erősebben szorított valami. Miután sikeresen kiszabadítottam magam (átfordultam a másik oldalamra egy nagy lendülettel) nem volt ott semmi, és eltűnt a lángoló érzés. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz kérem válaszoljon, előre is köszönöm.

2017. jan. 18. 20:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
63%
Alvásparalízis.
2017. jan. 18. 21:00
 2/13 anonim válasza:
34%
Sztem összetéveszted az álmot és a valóságot.
2017. jan. 18. 21:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Őszintén? remélem hogy tényleg csak álmodtam..
2017. jan. 18. 21:04
 4/13 anonim válasza:
44%
Ha esetleg valóság volt akkor a földönkívüliek voltak a bűnösök. Ezek a dolgok rájuk vallanak.
2017. jan. 18. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Ez egyszerű telepátia. Nem találom azt a filmet amin Dany Blue bemutat egy ezzel kapcsolatos mutatványt. A hölgy háttal ül, nem látja Danyt. Amikor a hölgy árnyékához ér, a hölgy pontosan megérzi azt. A szellemek látomások, agyunk játékai. Ha hozzá tudsz jutni akkor olvasd el Vasziljev professzornak a Telepátia c. könyvét és máris nem fogsz többé félni az ilyen jelenségektől mert világossá válik hogy szellem nincs, csak érzések ami nem mindig valós, például egy szellem látványa sem valós, hanem csak az agy műve.

Az esetkor valaki gondolhatott rád, például édesanyád gondolatban átölelt. De közönséges álom is lehetett.

2017. jan. 18. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Elsőnél a piros pont!
2017. jan. 18. 21:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélhetőleg mostmár kevésbé paranoiásan fogok aludni menni. Lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, szerintetek ezt mi okozza? paranoia? depresszió? ..?
2017. jan. 18. 21:15
 8/13 anonim válasza:
Az emberek nagy része legalább egyszer átéli élete folyamán, ha nem rendszeres, akkor semmi gond.
2017. jan. 18. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fiatal koromban visszatérő alvásparalízisem volt. A közösvaz volt bennük, hogycegy zajt hallottam, ami egyre hangosabb volt. Béna voltam, sokszor lebegtem is. Féltem, nagyon, de nem tudtam kijönni belőle.

Aztán rájöttem! Hangot kell kiadnom. Amint sikerül, megszűnik. Így sokszor hallották, hogy halkan sikítva ébredtem. Mondtam, semmi para, csaknígy ébresztettem fel magam tudatosan. Az nem kellemes, amikor még csak levegő jön ki a torkomon, deva hangszálak bénultak (mint a némakacsa), de hatékony módszer, ha máskor is így jársz, emlékezz a tanácsomra!

2017. jan. 18. 22:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Bocsi, de telóról írok, szóköz helyett mást ütök néha.
2017. jan. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!