Szellem a szobámban?
Ez egyszerű telepátia. Nem találom azt a filmet amin Dany Blue bemutat egy ezzel kapcsolatos mutatványt. A hölgy háttal ül, nem látja Danyt. Amikor a hölgy árnyékához ér, a hölgy pontosan megérzi azt. A szellemek látomások, agyunk játékai. Ha hozzá tudsz jutni akkor olvasd el Vasziljev professzornak a Telepátia c. könyvét és máris nem fogsz többé félni az ilyen jelenségektől mert világossá válik hogy szellem nincs, csak érzések ami nem mindig valós, például egy szellem látványa sem valós, hanem csak az agy műve.
Az esetkor valaki gondolhatott rád, például édesanyád gondolatban átölelt. De közönséges álom is lehetett.
Nekem fiatal koromban visszatérő alvásparalízisem volt. A közösvaz volt bennük, hogycegy zajt hallottam, ami egyre hangosabb volt. Béna voltam, sokszor lebegtem is. Féltem, nagyon, de nem tudtam kijönni belőle.
Aztán rájöttem! Hangot kell kiadnom. Amint sikerül, megszűnik. Így sokszor hallották, hogy halkan sikítva ébredtem. Mondtam, semmi para, csaknígy ébresztettem fel magam tudatosan. Az nem kellemes, amikor még csak levegő jön ki a torkomon, deva hangszálak bénultak (mint a némakacsa), de hatékony módszer, ha máskor is így jársz, emlékezz a tanácsomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!