Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit láthatnak a háziállataim...

Mit láthatnak a háziállataim a szobámban?

Figyelt kérdés

Beépített padlástérben van a szobám. Van bejárati ajtó és van egy kisebb ajtó, ahová a kéményhez lehet kimenni. 1 hónapja külön9ös dologra lettem figyelmes. Van tesómnak egy szoba kutyája, aki nálam alszik hétközben mert tesóm csak hétvégén van itthon. Minden este pontban 10 órakor a kutya hall vagy érez vmit a kis ajtó felől. Morog, vicsorít, közelebb megy az ajtóhoz aztán nyüszít és visszajön az ágyam felé. Pontosan 20 percig tart, 10.20-kor abbahagyja és visszafekszik a helyére. 1 hete kipróbáltam a cicával. Bevittem a szobámba és a cica pontosan 10 órakor megérzett/meghallott vmit, az ajtó irányába fordult, fújtatott, felborzolta a szőrét. 10.20-kor abbahagyta.

Mit érezhetnek vagy hallhatnak az állatok?

2016. márc. 10. 08:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Valami bogár, egér akármi mozog, az állat meg hallja. Ennyi.
2016. márc. 10. 08:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Minden nap pont 22.00-tól 22.20-ig mozog a bogár? Ilyen pontos?
2016. márc. 10. 08:47
 3/14 Trafó1 ***** válasza:
78%
Az emlősök is napi rutin szerint járják be a vadászterületüket, pl egér.
2016. márc. 10. 08:59
 4/14 death42 ***** válasza:
77%
A kutyák szaglószerve/hallása kifinomultabb a tiédnél, azt is észre veszik, amit te nem. Na itt valós dolgokra kell gondolni nem valamiféle természetfelettire.
2016. márc. 10. 09:09
 5/14 Legoman ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha ma este 22:00-kor, amikor megint nyüszít, akkor megnézed, mi van bent.

Ha magaddal viszed az állatot is, akkor meg fogja találni.

2016. márc. 10. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Nèzd mega tèrkèpen hogy adott irányba van-e valami ipari lètesìtmèny, gyár gázvezetèk stb. Az èn lovam pl fèl átmenni nagynyomású gázvezetèk fölött amirő csak azèrt tudom hogy ott van mert látoma jelzèst ő mègia kiszúrja hallja vagy tudja halál. Esetleg műsszerrel próbálhatsz infrahanhot keresni, valszeg olyasmi jelensèg lesz.
2016. márc. 10. 09:53
 7/14 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=2ke72BkhoKo

Ajánlom figyelmedbe a teljes sorozatot...:)

2016. márc. 10. 10:22
 8/14 anonim válasza:

Jönnej a szelemek....

Direkt van egy l...

2016. márc. 10. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:

A kutya, macska ha kisállatot, bogarat érzékelne az ajtó mögött, akkor nem nyüszítene és borzolódna, hanem fark csóválva kaparná az ajtót és le akarná vadászni azt a valamit.Esetleg egyszer nappal ha világos lesz, valakit kérj meg hogy nézze át veled azt a helyet, vagy ha már kémény akkor kéményseprővel is jól átlehetne nézetni.

Lehet hogy az állatok látnak ott valami jelenséget, amit te nem.Történhetett ott valami akár..

2016. márc. 11. 17:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Apukámnak szóltam, h nézze már át azt a részt mert esténként mintha egér lenne ott. megnézte de nem talált semmit. Azt mondta, semmilyen rágcsáló nem lehet ott, mivel beépített és szigetelt tetőtér nem tudna hol feljutni. A kutya viszont már nem jön be a szobámba, az ajtónál megáll...
2016. márc. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!