Mit láthatnak a háziállataim a szobámban?
Beépített padlástérben van a szobám. Van bejárati ajtó és van egy kisebb ajtó, ahová a kéményhez lehet kimenni. 1 hónapja külön9ös dologra lettem figyelmes. Van tesómnak egy szoba kutyája, aki nálam alszik hétközben mert tesóm csak hétvégén van itthon. Minden este pontban 10 órakor a kutya hall vagy érez vmit a kis ajtó felől. Morog, vicsorít, közelebb megy az ajtóhoz aztán nyüszít és visszajön az ágyam felé. Pontosan 20 percig tart, 10.20-kor abbahagyja és visszafekszik a helyére. 1 hete kipróbáltam a cicával. Bevittem a szobámba és a cica pontosan 10 órakor megérzett/meghallott vmit, az ajtó irányába fordult, fújtatott, felborzolta a szőrét. 10.20-kor abbahagyta.
Mit érezhetnek vagy hallhatnak az állatok?
A legegyszerűbb, ha ma este 22:00-kor, amikor megint nyüszít, akkor megnézed, mi van bent.
Ha magaddal viszed az állatot is, akkor meg fogja találni.
Jönnej a szelemek....
Direkt van egy l...
A kutya, macska ha kisállatot, bogarat érzékelne az ajtó mögött, akkor nem nyüszítene és borzolódna, hanem fark csóválva kaparná az ajtót és le akarná vadászni azt a valamit.Esetleg egyszer nappal ha világos lesz, valakit kérj meg hogy nézze át veled azt a helyet, vagy ha már kémény akkor kéményseprővel is jól átlehetne nézetni.
Lehet hogy az állatok látnak ott valami jelenséget, amit te nem.Történhetett ott valami akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!