Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Félek a szobámban, olyan...

Félek a szobámban, olyan idegennek érezem magam ott. Sőt talán az egész házban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megpróbálok minél ritkábban ott lenni. Tervezgetem a felújítását, új bútorok, padló, függöny, komplett az egészet le szeretném cserélni. Ez segíthetne? A nappali az egyetlen hely ahol jól tudom érezni magam. Kiskoromban is féltem ha egyedül hagytak bent, ezért még a leghidegebb időszakokban is kint voltam, mert nem éreztem magam biztonságban, hülyeségnek hangzik, de mintha másé lenne a szobám és mintha zavarék ott, teljesen ez az érzésem. Csak bent lefekszek aludni állandóan zenére alszom el mert máshogy nem tudok, és ahogy lehet rohanok is ki a nappaliba. Régen állandóan recsegett a padló lehet azért féltem ott, ez egyik napról a másikra megszűnt. De nem tudok ott lenni, csak úgy pl. olvasgatni, tévét nézni, zenét hallgatni. Ha másnál alszok nincs ilyen, biztonságban érzem magam. Sokkal jobban otthon érzem magam egy idegen házban akár szállodában mint a saját házunkban.
2014. márc. 16. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
elátkozott házak már csak ilyenek
2014. márc. 16. 21:21
 2/9 A kérdező kommentje:
ne ijesztgess :) Tényleg rosszul érzem magam ott, legszivesebben kiköltöznék az egész házból.
2014. márc. 16. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Költözz azonnal!
2014. márc. 16. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet valakit megöltek abban a szobában és most nem akarja hogy ott legyél ....
2014. márc. 16. 21:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudtommal 2 ember halt meg a házban, az egyik betegségben idős korában, a másik öngyilkos lett. Ha jól tudom. De mindenki más tök jól érzi magát itthon csak én nem.
2014. márc. 16. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Értem minek félsz, de nem gondolod, hogy félelmed alaptalan? Ha megakartak volna ölni téged a szellemek már régen megtették volna bár én nem hiszek semmilyen szellemben, de szerintem ezek a mondatok ösztönzőek gondolj erre amikor félsz. Igazából nincs mitől félned csak mindenfélét beképzelsz magadnak.
2014. márc. 16. 22:00
 7/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem amit írtál, az nagyon jó ötlet. Oka van annak, hogy jól érzed magad a nappaliban. Vegyél elő egy darab papírt, menj be a nappaliba, és kezd el jegyzetelni, hogy mi az ami otthonossá teszi számodra azt a helyet.

Nagyon is lehetséges, hogy azért nem érzed magad jól a szobádban, mert úgy érzed, hogy nem a tiéd. Tedd magadévá. Új bútorzat (ha teheted), meleg színű fal, plakátold ki a falat fotókkal amin a haverokkal vagytok. Tedd egyedivé.

Ha árad a szobádból a melegség, a jó emlékek, olyan dolgok amikhez kötődsz, akkor rögtön magadénak fogod érezni. Bemész a szobádba, és kidobsz mindent ami nem tetszik. Nekem is volt már így. Cserélgesd az ágyad helyét, szekrényeket, asztalokat máshova. Az ember ösztönösen jobban kötődik/értékeli azt amiért megdolgozott. Szánj rá egy izzadós délutánt, vonszold át az ágyad másik helyre, plakátold ki a falat, faliújságot, közös fotókat, régi gyerekkori emlékeket (érmek, kupák, kézműves dolgok, játékok ). Meglásd hogy sokkal jobb lesz.

Esetleg ha teheted egy számítógép is mehet oda, vagy TV. Társaság érzetét kelti. (Nekem legalábbis így van).

Sok sikert!

2014. márc. 16. 22:08
 8/9 A kérdező kommentje:

félre ne értsen senki nem azt hiszem, hogy szellem van a szobámban, házban,csak nem értem, miért félek itthon, és hogy miért nem tudom leküzdeni.

Köszönöm utolsó a választ, igen ebben reménykedek, hogy ha át lesz rendezve, festve stb, teli képekkel emlékekkel akkor más lesz.

2014. márc. 16. 22:35
 9/9 Laylah ***** válasza:
100%
Inkább úgy látom, hogy idegenkedsz, nem érzed a sajátodénak, mint ahogy ezt előttem már írták. Változtass rajta, tervezd meg, hogy hogy alakítod át, majd a lehetőségeidhez mérten valósítsd meg! :) Egy-egy meleg árnyalatú függöny, ágynemű is csodákra képes, de a legjobb az lenne, ha mindent úgy alakítanál át, hogy jól érezd magad benne. Nem a hely szellemiségével van szerintem a gond, hanem az, hogy nem hozzád való az enteriőr.
2014. márc. 17. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!