Amikor meghal valaki tényleg lepereg előtte az egész élete?
harmadik nem csak egy paraszt de valszin az élete is szar!
Én is voltam halálközelben és nem pörgött le :/
Tudni csak azt lehet, amit már meg is tapasztaltál.
Szóval, szeretnéd tudni mi történik, ha meghal az ember? :O
Nemtom, de szerintem az biztos h az asztrális emlékezet által mindenre emlékezni fog ami történt vele, így gyakorlatilag az emlékeiben él bezárkózva.
Nem lesz agya ami blokkolná az emlékezést (pl álmokra) de bármikor ujrajátszhatja magának azokat az élményeket, amiket átélt bármelyik időszakban.
"Nemtom, de szerintem az biztos h az asztrális
emlékezet által mindenre emlékezni fog ami
történt vele, így gyakorlatilag az emlékeiben él
bezárkózva.
Nem lesz agya ami blokkolná az emlékezést (pl
álmokra) de bármikor ujrajátszhatja magának
azokat az élményeket, amiket átélt bármelyik
időszakban." Óóó! ez nagyon értelmes csakhogy amikor az ember meghal vele együtt az agysejtjei is elpusztulnak az elme nem képes tovább élni a agy nélkül. :D Te biztos nem gyakran használod. Asztrális síkon? ostoba. [link]
Előttem csak vascsövek peregtek le, az autóm előtt haladó teherautóról. Még jó, hogy bőven tartottam a követési távolságot. Különben még arra se lett volna idő, hogy leperegjen az a bizonyos film a szemem előtt, olyan gyorsan szétkapta volna a fejemet az egyik vascső.
De szerintem amúgyis ez az életed filmje lepereg dolog inkább csak kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!