Egy szellem volt a szobámban és pukizott?
Figyelt kérdés
Kimentem a fürdőszobába tusolni, mikor visszajöttem nagyon pukiszag volt a szobámban. Nem járhatott senki ott, mert a szüleim már lefeküdtek és a hálószobaajtójuk a fürdőszobába nyílik, így megláttam volna, ha kijönnének. Ha nem szellem volt, akkor ki, vagy mi pukizott a szobámban? Komoly kérdéseket várok!2013. aug. 31. 21:53
1/9 anonim válasza:
biztos démon,azok szoktak nagyon bűdösek lenni...nem láttál még horror filmet?
2/9 anonim válasza:
Mi a relativitáselmélet?
Tessék egy komoly kérdés.
3/9 A kérdező kommentje:
Írjatok még kérdéseket!
2013. aug. 31. 22:35
5/9 anonim válasza:
Lassan be kell tenni a szennyesbe az alsónacit!
6/9 anonim válasza:
biztos bent felejtetted a finkszakod a gardróbban és a fürdésedig birta a zár.
7/9 anonim válasza:
Láttam büdös szellemet,
De nem volt más, csak szellenet.
8/9 Lienah válasza:
Ez az eddigi kedvenc kérdésem/válaszaim itt GYK-n, hatalmas... Ha kell valami ami feldobja kicsit a hangulatot, tuti bedobom... finghost...:)
9/9 anonim válasza:
Szia!
Komolytalan kérdésre nem fogsz komoly választ kapni...Egy szellem?Egy szellemnek asztrálteste van,maga is egy levegő,hogyan tudna pukizni?Mielőtt kiraksz egy ilyen kérdést ajánlanám hogy olvass utána a szellemeknek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!