Lehetséges, hogy szellem volt a szobámban éjjel?
Háton feküdtem, hajnali 3 körül lehetett (este kávéztam így nehezen aludtam el) és hát nyitva volt a szemem, az ablakból picike fény szűrődött be a függöny mellett meg a gépem egy gombja világított, szóval aprócska fény volt. Egyszer csak mellettem valami árnyat pillantottam meg, mozgott majd a bal oldalamat (azon az oldalamon láttam az árnyat is) hihetetlen hideg csapott meg. Én azt hittem, hogy ott döglök meg, nagyon megijedtem (félek az ilyen dolgoktól). Aztán megint mozogni láttam (akkor már a gyomrom is görcsbe volt és azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire kell megijedni ahhoz, hogy megőszüljön valaki) és a hideg elmúlt majd a plafonon egy ember árnyékát véltem felfedezni de mikor egyet pislantottam eltűnt.
A kérdés pedig a sok mese után: képzelődtem és a képzeletbe bele lehet ennyire élni magát az embernek, a tudtomon kívül voltam fáradt vagy tényleg volt ott valami?
És ha ott volt, miért nem bántott? Lehet, hogy a nagyi volt az?(buta kérdés tudom..)
Ha lehet, komoly válaszokat kérek, mert még most is be vagyok sz@rva..:/:)
igen láttál vmit, amit megtapasztaltál az alfa állapot és a következő állapot, vagyis hullámszint mikor az agyad már alvára készül de tudatos vagy még.
magyarul hallucinációt idéztél elő, félig meddig tudatosan,
igen ez valóságos volt, de csak a te tudatodban létezik, valószínűleg azért pont ez jött elő, mert ezek foglalkoztatnak, és nem pl a szivárvány ,meg a kisnyuszik...
Hát remélem, hogy csak a félelem idézte elő. Mikor lefekszem mindig eszembe jutnak ezek, de nem mindig ijedek meg.
Ha semmi reális magyarázatot nem találtál rá és tényleg egy szellem vagy hasonló volt, akkor nem félsz? Mert én tényleg nagyon félek az ilyen dolgoktól, tuti, hogyha tisztán látnám és tudnám, hogy az az, kiköltöznék..
Köszi a válaszokat, ment a zöld!:)
ÁÁÁÁ
ez csak a medvedisznóember volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!