Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Nekem/nekünk szellem észleléseink voltak...Amikor nagynéném édesanyja meghalt ő 14 éves volt...Ő anyai nagynéném...Én 4 éves,hugom 2 éves volt és se az öcsém se az unokaöcsém nem született meg még akkor...Anita (nagynéném)nem nagyon jótt ki az édesanyjával,de meg viselte amikor meghalt.Előtte is járt pszhicológushoz:mert nem szólalat meg ovodában,iskolában...De amikor az anyja meghalt már nem volt hajlandó elmenni...Azt állította többször is hogy látta a szellemét (de egy 12 éves lánynak ki hiszi el?!).Na 2011-ben Anita terhes lett..Mivel olyan férfitól született gyereke aki házas volt,ő nálunk lakott...A baba 2012 februárjában született meg. Az én szobámban laktak Arabellával (kislányával).Ő mesélte nekem hogy ilyenkor történt:Aludtak az ágyon Arabella mellette és hideget érez ezért felkell.Látta hogy egy fekete hajú nő,fehér ruhában föléjük hajol.Az anyját vélte felfedezni benne.Másnap éjjel (a szobám az előszobára nyílik) hallott valami zajt az előszobában.Kinézett és látta hogy a babakocsi benne a kosárral neki csapódik az ajtónak 2x, majd az ajtó olyan hangot adott mikor becsukod.De nem volt kinyitva hogy becsukhasd :D.Mikor Arabella picit nagyobb lett, májusban visszaköltöztek Bögre.(Anita Bögön lakott,apvával együtt).Ott már nem látott semmit.
Én is visszaköltöztem a szobámba.Történt az hogy egyedül voltam itthon anyáék elmentek a Bögre Anitáékhoz.A nappaliban nézek utána a szellemeknek és hallom hogy bekapcsolódik a magnóm,odamegyek megpróbálom kikapcsolni.Megnyomom a gombot és kikapcsol,de a zene szól tovább...Próbálom levenni a hangerőt de egyre hangosabb lesz,megpróbálom a másik gombbal amelyikkel feljebb kell venni hátha valami baj van a magnóval, és az veszi lejjebb a hangerőt.De semmi, csak hangosabb lesz...Már elkezdek sírni,macskám (Mia) bejön a szobámba (nem tudom hogy jelent-e valamit de fekete-fehér-vörösesbarna foltos) és felugrik az ölembe.Felhívom anyát és elkezd röhögni, és mondja hogy húzzam ki.A homlokomra csapok, és visszasietek a szobámba.Kihúzom, de tobább szól.Hirtelen rosszul leszek, mégjobban sírok,émelygek és hányingerem van.Áthívom a barátnőmet és amikor csönget abban a pillanatban már nem szól a zene.Mostmár ha bekapcsolom a magnót nem szól,se ha ki.
2012 november 1-én, halottak napján, nem mentem ki a temetőbe anyáékkal,mint szoktam.Hanem egyedül maradtam itthon.Árnyat láttam elsuhanni az ablaknál.
2013.március 28-án, anyáék elmentek a Tőserdőbe.Egyedül maradtam mert nem volt kedvem menni, hirtelen hangokat hallottam és behoztam Miát.A macska idegesen tekingetett mindenhova.
Kiderült hogy ezeket senki más nem látja csak Én, Anita és a lánya Arabella.
Sajnos még nem érkezett válasz.
Nem véletlen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!