Lehet, hogy szellem van a szobámban?
Elég érzékeny típus vagyok, ezért el tudom képzelni, hogy olyanokat is megérezhetek, amit mások nem. Persze ez az életben az érzelmek terén nyilvánul meg (pl. hogy együttérzőbb vagyok a normálisnál...stb.).
Egyébként abszolút racionális típus vagyok (inkább az egzakt tudományokra adok), de tudom, hogy vannak olyan "természetfeletti jelenségek", amiket sokan tapasztaltak már, mégsem tudták még bebizonyítani/megmagyarázni a létezését (pl. telepátia).
Na rátérek a lényegre. Tehát: kétszobás panel lakásban lakunk (54 m^2), én az erkélyes nagyszobában alszok. Itt mindig érezhetően hideg van, de még nyáron is. Gondolkoztam, hogy
1)esetleg amiatt, hogy rossz a szigetelés, de nem, mert ki vannak cserélve a nyílászárók műanyagosra
2) esetleg a kisszobában azért van melegebb, mert ott a szüleim vannak, és kisebb térfogatot könnyebb felfűtenie két nagyobb testnek (Apa: 75 kg, Anyu: 72 kg),
mint az én kis 45 kilós testemmel felfűteni egy sokkal nagyobb légterű szobát ... bár lehet, hogy most túlzásokba esek:D nonembaj
Nade: Értem én, hogy nehezebb felfűteni, de egyáltalán miért hül ki? Pl. ha éppen 25 fok van a szobában, pár óra múlva már 21. A lakás többi részében miért nem lesz hideg? Lehet, hogy a szobanövények hűtenek azzal, hogy elvonják az energiát a környezettől?:D Állítólag egy szellem is elvonhatja a termikus energiát...bár ezt ki állítja?:P
Ezért vagyok tanácstalan. Nem találok logikus magyarázatot, és már szellemeken gondolkozok.:D
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm, és bocsi, hogy ezoterikus marhaságokat írtam ide, de én tényleg a tudományos magyarázatra vagyok kíváncsi.
tegnap 22:55-nek:
Májusban leszek 20, és lány vagyok.
Azért nem teljesen komolyan gondoltam a szellem témát, csak az olyan drámaian hangzik, hogy szellem lehet a szobámban.:D
tegnap 23:00-nak:
Én nem mondtam, hogy láttam már szellemet.:) Szerintem ott már komoly problémák lennének. Párszor megérzéseim vannak, amik beteljesülnek, de ezek élőkkel kapcsolatosak egyelőre.
Miután megnézek egy szelleműzős reality tv-s műsort, nekem is feláll a szőr a hátamon, ha lekapcsolom a villanyt. Ezt hívják agymosásnak, hogy a végén te is elhiszed, amit beléd sulykolnak. Amiben meg hinni akar az ember, abban hinni is fog. Íme a te példád.:) Én még csak kicsit tértem a rossz útra.;) Nem hiszek a természetfeletti lényekben, csak izgalmas lenne, ha nem csak hinni kéne, hanem megbizonyosodni is lehetne. Meg miért lenne érdekes pl. egy szellemnek, hogy naphosszat engem bámul?:D Ha legalább üzenne valamit, de nem üzen (csak fázok miatta, ha van).:P
A fő kérdéshez visszatérve, lehet, hogy csak az én hőérzetemmel, meg a látásommal van probléma (hogy nem tudom leolvasni a hőmérőt).:D Bár ez a legutolsó, amire gondolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!