Ez egy szellem? Pár hónapja kezdődött az egész. A szobámban történt, hogy lefekvés előtt pár órával éreztem, hogy megváltozik a levegő és feszült lettem, egy csomó keletkezett a torkomban, mintha valami nyomná belülről a tüdőmet.
"nem felek Tole, bar tartom a tavolsagot"
Elfogadod a letezeset a jelenletet. Ne fogadd el, es ne gondolj ra, hiszen beengedted az "elmedbe", igy mar ezekkel negativ gondolatokat teremtettel, hiszen megvan a belso felelem, a szorongas.
Kezdjel el meditalni, relaxalni, vagy imadkozni lefekves elott, s ez segiteni fog.
Igaza van az előző válaszolóknak: pánikbetegség lehet, vagy nagyon erős szorongásos roham.
Azért jön elő este, mert ilyenkor egyedül vagy, ingerszegény környezetben, nincs, ami lekösse a figyelmedet, így előjönnek a napközben lefojtott szorongások. Nem tudatosan jönnek elő, tehát nem tudod, hogy miért szorongsz, csak a tested jelzi, hogy valami baj van.
Ha nagyon zavar, akkor pszichológushoz menj el, akivel fel tudjátok hozni tudatos szintre azt a szorongást, ami ezeket a tüneteket okozza. Így, ha tudatos lesz, akkor le is tudod győzni.
Szia! Ennel a kerdesnel több hsz-ban leirtam (ott 17.41 voltam), ami Neked is hasznos lehet, ha valoban igy van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Szerintem a panikbetegseg nemcsak egy bizonyos szobaban jelentkezik, de ha ennek mas jelei is vannak, akkor erdemes utanajarni. ujkorklub.hu iroja is panikbetegvolt, ott is van erröl sok hasznos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!