Mostanában spontán jött gondolataim beteljesülnek. Megjelent egy alak a szobámban, piros pólóban volt, van valami jelentése, vagy csupán képzelődöm?
értek itt olyat, hogy gondolok 1 tárgyra, amit régóta keresek, és pár percel később megtalálom, személy akit rég nem láttam, aznap találkozok vele és beszélek.
Este 9 óra körül gépeztem, zenét hallgattam, és csukva volt az ajtóm, sötét volt és nem látom, hogy ha valaki bejön. Arra lettem figyelmes, hogy egy kézfej a monitorom felett integet, oldalra nézek és látom, hogy a csukott ajtómnál egy piros ruhás alak csinál valamit a kezével, majd eltűnik. Valami mondanivalója lehetett a számomra?
stresszes vagy, vagy kimerült, vagy mentális problémáid vannak
az egyik a három közzül, vagy kombinácijuk, persze csak abban az estben ha nem használsz tudatmódosító szereket, mert az megmagyarázná a halucinációt, persze ezt a piros ruhás alakra értem, annak, hogy megtaláltad amit kerestél nincs semmi jelentősége, intiucíó, megérzés, véletlen, sors, asszociáccio, bevonzás vagy amelyikbe hiszel közzülük
de van, csak még nem tudsz róla
egézségezs ember nem halucinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!