Mostanában spontán jött gondolataim beteljesülnek. Megjelent egy alak a szobámban, piros pólóban volt, van valami jelentése, vagy csupán képzelődöm?
értek itt olyat, hogy gondolok 1 tárgyra, amit régóta keresek, és pár percel később megtalálom, személy akit rég nem láttam, aznap találkozok vele és beszélek.
Este 9 óra körül gépeztem, zenét hallgattam, és csukva volt az ajtóm, sötét volt és nem látom, hogy ha valaki bejön. Arra lettem figyelmes, hogy egy kézfej a monitorom felett integet, oldalra nézek és látom, hogy a csukott ajtómnál egy piros ruhás alak csinál valamit a kezével, majd eltűnik. Valami mondanivalója lehetett a számomra?
De én vagyok bolond! Semmi gond nincs az életemmel, nem vagyok beleörülve, fáradt voltam az nap, mert nem aludtam.
Azért tettem fel a kérdést, mert olvastam a "harmadik szemről", és meg akartam tudni, hogy tényleg igaz-e.
A Fáradság lesz az oka.
A ember ha nem alszik eleget akkor képes az agy kikapcsolni pár pillanatra és alvó állapotot felvenni. Így próbál energiát gyűjteni és ez okozhat hallucinációt (álom képzetet).
Ez nem egészen pontos így ahogy leírta, de egy tanárom mesélte elég bonyolultan, de ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!