Szeretnem kiprobalni a szellemidezest egyedul titokban itt a szobamban lenne ertelme? Tenyleg jonne valami? Ja es hogy kell?
NE CSINÁLD!
Én egyszer idéztem szellemet. Először nem történik semmi aztán egyszer meg hallom hogy "Hi-Hiiiii".
Körül nézek, semmi.
Aztán egy idő múlva megint "Hi-Hiii".
Megfordulok, hát Michael Jackson ott moonwalkozik mögöttem.
Nem szabad a szellem világgal bohóckodni!
Ezen a szinten, hatan nem lennétek rá elegen.
Óriási energiát emészt fel.
Arról nem beszélve, hogy nektek kell kontoroll alatt tartani a helyzetet, hogy tényleg az jöjjön át akit akarsz.
Ami nem fog menni.
Ne haragudj, de ez spontán öngyilkosság.
Kedves kérdező!
Képzeld el, hogy mélyen alszol, és egy csodálatos álmot látsz.
Ekkor hirtelen berontanak hozzád, a füledbe kiabálnak, és kivernek az ágyból azzal az ürüggyel, hogy hallottak rólad, és meg akartak nézni. Csinálnak egy két fotót is -természetesen vakuval-, aztán hangos vihorászás közepette elviharzanak.
Ugye, te is örülnél egy ilyen dolognak?
Éppen úgy, mint egy nyugvó lélek, akit mindenféle konkrét cél, de akár egy értelmes kérdés nélkül felvernek ,,álmából'', csak azért, hogy legyen valami trendi témája a következő Facebook-postnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!