Tudnátok írni olyan szellemidézést ami tuti bevállik és egyedül kell csinálni?
ahhoz h te szellemet idézz két dolog kell
vagy nagyon jártas kell h légy a mágia, vallástörténet, szimbolumok, és szignilliumok terén, vagy van egy materializációs médiumod aki végre tudja ezt hajtani.
de kétlem h itt bármelyik feltétel is teljesülne,úgyhogy max megmarad az itt magukat troll-oknak nevezett fiatalok írásainak az olvasása ha egyáltalán írnak ide.
Most olvastam véletlenül a kérdésed. Leírom, nekem milyen tapasztalatom volt, de sajnos segíteni nem tudok.
Nagyon közeli ismerősökkel és családtagokkal álltunk össze szellemet idézni.
Egy asztal köré gyűltünk, felette kezünk - kisujjunk érintkezett. Lábaink nem nyúltak az asztal alá. Többen voltunk szkeptikusak, ezért mindenki figyelte a másikat.
Hogy mi történt? Szellem, vagy nem szellem tette, de az asztal bizony megállt 2 lábán, később pedig 1 lábán és kérdéseinkre jobbra-balra fordulással jelezte az igent-nemet. Nem tudom, hogy mi volt az az erő, amely a nehéz, konyhai asztalt megtartotta, de mindenképpen csodának tartom, még ha a tudatalattink is volt az.
Magyarázd meg, ha gondolod.. A csalás lehetőségét már most elvetheted esetünkben.
Üdv. 39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!