Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudnátok írni olyan szellemidé...

Blintt kérdése:

Tudnátok írni olyan szellemidézést ami tuti bevállik és egyedül kell csinálni?

Figyelt kérdés
Eléggé realista vagyok az ilyen dolgokban mivel még nem tapasztaltam semmi ilyesfélét,és szerintem mindent meg lehet magyarázni ha meg mégis igaz akkor kutatni fogok ezek után,nagyon érdekel a téma.Megköszönném ha írnátok történeteket vagy bármit a témával kapcsolatban.

2013. ápr. 15. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:

ahhoz h te szellemet idézz két dolog kell

vagy nagyon jártas kell h légy a mágia, vallástörténet, szimbolumok, és szignilliumok terén, vagy van egy materializációs médiumod aki végre tudja ezt hajtani.

de kétlem h itt bármelyik feltétel is teljesülne,úgyhogy max megmarad az itt magukat troll-oknak nevezett fiatalok írásainak az olvasása ha egyáltalán írnak ide.

2013. ápr. 15. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Most olvastam véletlenül a kérdésed. Leírom, nekem milyen tapasztalatom volt, de sajnos segíteni nem tudok.

Nagyon közeli ismerősökkel és családtagokkal álltunk össze szellemet idézni.

Egy asztal köré gyűltünk, felette kezünk - kisujjunk érintkezett. Lábaink nem nyúltak az asztal alá. Többen voltunk szkeptikusak, ezért mindenki figyelte a másikat.

Hogy mi történt? Szellem, vagy nem szellem tette, de az asztal bizony megállt 2 lábán, később pedig 1 lábán és kérdéseinkre jobbra-balra fordulással jelezte az igent-nemet. Nem tudom, hogy mi volt az az erő, amely a nehéz, konyhai asztalt megtartotta, de mindenképpen csodának tartom, még ha a tudatalattink is volt az.

Magyarázd meg, ha gondolod.. A csalás lehetőségét már most elvetheted esetünkben.

Üdv. 39/N

2014. jan. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!