Szellem van a házunkban, vagy más a magyarázat? Bővebben alább.
Figyelt kérdés
Érdekes dolgokat tapasztalunk már évek óta a házunkban. Időről időre furcsa kopogások, tárgyak ropogása hallatszik főként éjjel. De volt olyan is, hogy napközben, miközben a szobámban ültem olyan jelenség történt, mintha valaki a reluxán végig húzta volna a kezét. Még fél perccel az eset után is látszódott a reluxa mozgása. Volt, hogy állítólag tényér arrébb ment magától ( más családtagom szerint) Talán a legjobban az lepett meg mikor a garázsban a motoromon tevékenykedtem és tőlem 10 méterre az egyik vasszekrényen egy nagy koppanást hallottam. Testvérem most mondta karácsonykor, hogy furcsa fáradtság, levertség fogta el mikor most karácsonykor hazajött. Mik ezek a történések, valaki tapasztalt hasonlót?2016. dec. 26. 20:11
21/21 A kérdező kommentje:
Az általad felsoroltak többnyire itt mind megvalósultak a múltban, mielőtt mi építkezni kezdtünk itt. Félelmet nem generál, de elgondolkoztam, hogy minek köszönhető sok balszerencse. A legnagyobb, hogy Húgom rákos volt 12 évesen, majd 5 éve apám is rákos lett. Rossz itt a légkör, van valami nyomasztó, negatív dolog a levegőben. Előttünk nagyszülők, dédszülők éltek itt és olyan sztorikat hallottam, hogy a vezetéknevemet is megváltoztatnám már csak büszkeségből is, ha szóba jönnek. Egyenlőre meg van kötve a kezem a ház eladásával kapcsolatban, de mindenképp sort kerítek rá. Én is úgy érzem, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Köszönöm, hogy írtál és segítettél a gondolataiddal:)
2017. júl. 29. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!