Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házunkban, vagy...

Szellem van a házunkban, vagy más a magyarázat? Bővebben alább.

Figyelt kérdés
Érdekes dolgokat tapasztalunk már évek óta a házunkban. Időről időre furcsa kopogások, tárgyak ropogása hallatszik főként éjjel. De volt olyan is, hogy napközben, miközben a szobámban ültem olyan jelenség történt, mintha valaki a reluxán végig húzta volna a kezét. Még fél perccel az eset után is látszódott a reluxa mozgása. Volt, hogy állítólag tényér arrébb ment magától ( más családtagom szerint) Talán a legjobban az lepett meg mikor a garázsban a motoromon tevékenykedtem és tőlem 10 méterre az egyik vasszekrényen egy nagy koppanást hallottam. Testvérem most mondta karácsonykor, hogy furcsa fáradtság, levertség fogta el mikor most karácsonykor hazajött. Mik ezek a történések, valaki tapasztalt hasonlót?

2016. dec. 26. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy te èrtettèl fèlre. Nem gondoltalak beszarinak, csak tudom, hogy milyen maga a folyamat. Elsőre csak ilyen apró dolgok törtènnek, amiket nem fognèk a vèletlenre. Hangok, majd fènyek, árnyèkok, stb, ezután szagok, majd a fizikai kontakt.

Ameddig figyelmet kap ez a valami ès ahányszor èrzelmet vált ki, annyiszor kap enni. Igen energiát. Ti teszitek valódivá. Ráadásul egy embernek ez több hónapig tartana, direkt szándèkos napi koncentrációval. De elvileg többen figyeltek ès reagáltok rá. Mint anno, a druidák. Olyan minden ember, mint egy aksi. Magát újra tudja tölteni (alvás, meditáció) ès szabadon irányíthatja az energiáját, szándèkainak megfelelően. Ez ma mèg a legtöbbeknek èrthetetlen. Ha több aksi energiája összpontosul ugyanarra az elkèpzelèsre, akkor az az elkèpzelès elèg erőt nyer, hogy valósággá legyen.

2017. jan. 3. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Így formáljuk a világot is, annyi, hogy öntudatlanul. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
2017. jan. 3. 15:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreértettelek. Az energia, a vonzás törvénye nem ismeretlen számomra. ha elég erősen gondolsz sokat valamire, be is következik. Sokat segített egy természetgyógyász régebben. Sokat tanultam tőle. Amit most írtál azzal egyetértek. De azzal nem, hogy ezt a valamit mi tettük volna valódivá. Egyszer csak arra leszel figyelmes, hogy egy szekrényen nagy csattanás hallatszik, majd egy reluxán. Annyira érdekel, hogy odanéztem és csináltam tovább amiben épp benne voltam, de gondoltam egy kérdést megér itt. Van ami létezik és nem kell gondolattal megteremteni és van amit az ember teremt a saját pozitív vagy negatív gondolataival.
2017. jan. 3. 15:29
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
Elég szomorú, hogy felnőtt férfiként vidéki csitrik szintjére degradálod magad. Én azt javasolom, hogy legközelebb, ha furcsa zajt hallasz, vess egy pillantást a naptárra, és konstatáld, hogy 2017-et írunk.
2017. jan. 3. 15:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Név nélkül, arc nélkül oltasz?:) Micsoda férfias jellem, fiam!
2017. jan. 3. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Minden egyes kommentemnél ott van a nevem.

Apád.

58F

2017. jan. 4. 07:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy egy idős vagy apámmal és itt éled ki troll hajlamaidat, de ha csak ez az örömöd az életben, hát had szóljon, apus;) 26
2017. jan. 4. 08:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért troll az, aki megmondja az igazat? A férfiak szeretnek két lábbal a földön állni. Racionálisan gondolkodnak, nehéz őket megvezetni holmi ezós maszlaggal. Közelebb állnak a fizikához is, és hallottak ezt-azt hőtágulásról, stb-ről, így nem esnek kétségbe, ha ismeretlen eredetű zajt hallanak a házban. A tányér vándorlása is ismert jelenség, amikor mosogatás után, melegen teszik le egy sima felületre. Ugyanez eljátszható a kávéscsészével is. Az meg, hogy valakit furcsa fáradtság, levertség kerít a hatalmába, akár akut emésztési gond is lehet. Köztudott, hogy az energiánkból az emésztés visz el legtöbbet. Ha nehezet eszünk, még többet visz el. Ha eközben nem mozgunk, oxigénhiány lép fel, ami további deprimáltságot eredményez.

Én készséggel elismerem, hogy sokkal kényelmesebb a szellemekre ráfogni a zajokat, mintsem gondolkodni, de az ég szerelmére, ha férfi vagy, próbálj meg nem szégyent hozni a nemünkre!

2017. jan. 4. 13:42
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

Mesélek valamit. Egyszer régen, amikor állandó éjszakásban dolgoztam, vándorolni kezdett a teáscsésze. 12 órás műszakban, este 6-tól reggel 6-ig nyomattam, és az hatodik műszak után igencsak fáradt voltam agyilag. Főztem egy kó erős fekete teát (a kávékon már túl voltam), letettem magam mellé, és elkezdtem beírni a naplóba az állásokat.A szemem sarkából egyszer csak látom, hogy a teáscsésze megindul a teljesen sík, vízszintes asztallapon. Elhiheted, hogy meghűlt bennem a vér, amíg rá nem jöttem a dolog magyarázatára.

A teáscsésze alja homorú. Ha nedves, légmentesen képes rászorulni az asztal lapjára. Közben a homorú részben gőz képződik, ami kifelé igyekeztében arrébb tolja a csészét.

Ilyen egyszerű dogok viszik tévútra a világképünket, ha mellőzzük a gondolkodást.

2017. jan. 4. 14:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Látom az energiamegmaradás törvénye nem ismeretlen számodra. Vannak helyek ahol vagy elhunytak emberek, vagy rossz dolgok történtek, vagy legrosszabb esetben olyan helyre épült a ház mint a tiétek, erőszak, őrültség, stb., ezek mind negatív lenyomatot hagynak. Valakik fogékonyabbal erre, valakik meg sem érzik, maximum csak fárattabbak lesznek vagy lehangolódnak az ilyen helyeken.

Az egyik kommentelő jól írta, ahol kopogószellemek vannak mint amilyen náltok is van, a legjobb taktika hogy megpróbálsz nem félni. Mert ezek a negatív energiák negatív érzelmekből táplálkoznak, és mint tudjuk a félelem a legnegatívabb érzelem, minél jobban engeditek hogy megrémítsen titeket, annál gyakrabban lesznek a leírt esetekhez hasonló események.

Ha nagyon zavar a helyzet és van rá lehetőségetek akkor mindenképp költözzetek el, hívhattok szakértőt is, de egy ennyire negatív helyet mint amilyenenen a ti házatok van nem tudom mennyire sikerülne "megtisztítani".

2017. júl. 29. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!