Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti is látjátok a képen amit...

Ti is látjátok a képen amit én? Van erre logikus magyarázat?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 éve volt, hogy egy rendezvényre ellátogattunk a családdal és most eszünkbe jutottak a szép emlékek róla ezért kerestem az interneten pár képet róla, de olyat találtam amire nem is számítottam.

A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti is látjátok-e az idős kockás inges öreg bácsit a képen akinek csak a teste felső részét lehet látni mert a többi része átlátszó illetve sötét fekete. Nem mondom meg, hogy hol található a képen csak azért, hogy másoknak is feltűnik-e. Van erre logikus magyarázat? Nem vagyok kíváncsi a rosszindulatú megjegyzésekre, nem vagyok hülye ezért is kérem ki a véleményeteket.

[link]

2016. szept. 17. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Látok a rossz minőségű fényképen a kemence mellett egy embert, akinek egy kockás ing van a vállára terítve és bemozgott, ezért csak elmosódva látszik a képen.
2016. szept. 17. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom fekete vagy nagyon sötét nadrág volt rajta, a többit meg eltakarja a kemence. Nincs ebben semmi különös.
2016. szept. 17. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Én látom. A kérdés arra irányul, hogy nem kellene ott lennie?
2016. szept. 17. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak lehet igaza van. Csak annak a kemencének a 2 méteres sugarában nem lehet megmaradni ezért is érdekes a dolog.
2016. szept. 17. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

Igen ott egy ember a kemence mellett kicsit gyenge megvilágításban.

Mi ebben a hátborzongató?

2016. szept. 17. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Én azt látom, hogy a Nibiru a vízbe zuhant. :o
2016. szept. 17. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Ő az ördög, feljött a pokolból megnézni, hogy mi az isten ilyen forró odafent.
2016. szept. 17. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

kerdezo: a technika becsapott! Az valoban egy egy mozgo ember (mondjuk ez magyarazat arra, hogy nem lehet megmaradni a kemence kozeleben: o sem maradt meg, mozog!)

raadasul nem biztos hogy az alak kozelebb van a kemencehez, mint a fotos maga. A kep csak azert johetett igy letre, mert felsotetben fenykepeztek, amikor hosszabb exponalasi ido szukseges. Ilyenkor fordulhat elo, hogy a mozgo dolgok elmosodnak. Nekem is rengeteg ilyen kepem van, nincs ebben semmi kulonos.

2016. szept. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!