Ti is látjátok a képen amit én? Van erre logikus magyarázat?
Már több mint 3 éve volt, hogy egy rendezvényre ellátogattunk a családdal és most eszünkbe jutottak a szép emlékek róla ezért kerestem az interneten pár képet róla, de olyat találtam amire nem is számítottam.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti is látjátok-e az idős kockás inges öreg bácsit a képen akinek csak a teste felső részét lehet látni mert a többi része átlátszó illetve sötét fekete. Nem mondom meg, hogy hol található a képen csak azért, hogy másoknak is feltűnik-e. Van erre logikus magyarázat? Nem vagyok kíváncsi a rosszindulatú megjegyzésekre, nem vagyok hülye ezért is kérem ki a véleményeteket.
Igen ott egy ember a kemence mellett kicsit gyenge megvilágításban.
Mi ebben a hátborzongató?
kerdezo: a technika becsapott! Az valoban egy egy mozgo ember (mondjuk ez magyarazat arra, hogy nem lehet megmaradni a kemence kozeleben: o sem maradt meg, mozog!)
raadasul nem biztos hogy az alak kozelebb van a kemencehez, mint a fotos maga. A kep csak azert johetett igy letre, mert felsotetben fenykepeztek, amikor hosszabb exponalasi ido szukseges. Ilyenkor fordulhat elo, hogy a mozgo dolgok elmosodnak. Nekem is rengeteg ilyen kepem van, nincs ebben semmi kulonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!