Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez miért lehetett?

Ez miért lehetett?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka kistesóm felébresztett,mert hallotta hogy a konyhában az a szekrény,amin a TV van, kicsit mintha kinyílna. Én reggel még feküdtem,senki nem volt a szobában,kistesóm kint volt az udvaron,anyukám a konyhában. Az íróasztalon volt egy műanyag tányér,és hallottam valami olyasmit mintha megmozdult volna..érdekes hang volt. Nem volt ott senki. Mindenkinek elmondtam.

Ez ki vagy mi lehetett? Mi okozhatta? Előző házunkban több parajelenség is volt,ha ez számít...és sok horrort,misztikus filmet nézek 18/L

2015. júl. 1. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Van úgy hogy az emberrel játszik a képzelete... meg olyan is hogy tényleg történnek szokatlan dolgok. Ne törődj vele.
2015. júl. 1. 13:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a zöld pacsi :) De ez nem képzelet volt. Engem nem zavarna,ugyanúgy alszok stb.,de öcsém nem igazán tud,mert fél..
2015. júl. 1. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Mitől fél a kis öcséd? Szerinte mitől lehetett a hang és milyen következménye lehet?
2015. júl. 1. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Álmodási paralízise volt.
2015. júl. 1. 14:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerinte egy démon volt,vagy valami hasonló..és azért mert lefekvés előtt démonos sorozatot néztem,és ezáltal bevonzottam egy kis időre. Nem hülyeség,volt már ilyen.

Alvási? Mindkettőnknek? Áhh,nem hiszem.

2015. júl. 1. 14:26
 6/10 anonim válasza:
Ezt képzelitek. Te azért,mert sok ilyen témájú filmet nézel,tesód azért mert tőled látja,hallja meg amúgy is fél,mert kicsi.Szórakozzatok mással,nektek való dolgokkal.Régen a gyerekek strandoltak,együtt játszottak,nem pedig neteztek,egymást ijesztgették ekkora hülyeségekkel.
2015. júl. 1. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
A hiszékeny emberek még a leesett tányérnak is spirituális és ezotérikus jelentést tulajdonítanak. Valószínűleg ennek egyszerű magyarázata van, de mivel te a démonokban és a szellemekben hiszel, így aztán a saját hiszékenységeddel próbálsz meg magyarázatot tálalni!
2015. júl. 1. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Már látom,hogy nem kellett volna felraknom.. :)
2015. júl. 1. 15:11
 9/10 Legoman ***** válasza:

Én is hiszek a szellemekben, de csak akkor kiáltok ki valamit szellemnek, ha biztos, hogy az, és utánanéztem neki (nem neten, hanem a valóságban).

Például a te esetedben a műanyag tányér hangot adott ki mintha megmozdult volna.

Próbáld meg rekonstruálni az esetet, és nézd meg, hogy egy kis szellő hatására ugyanolyan hangot ad ki. Ha igen, vagy ha te könnyedén hozzáérhettél, akkor ez a megoldás.

Ha nincs nyitva ablak, akkor is előfordulhat ilyen. Ha kinyitnak egy ajtót és kisebb huzat jelentkezik stb.

Számít az, hogy sok ilyen filmet nézel, mert a film nem mindig adja vissza a valóságot. A házatokban az elmondásod alapján arra jutottam, hogy nincs semmi olyan, amitől félnetek kellene. :)

2015. júl. 1. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én nem mondtam,hogy szellem az. Kiváncsi voltam,hogy másoknak is volt-e ilyen. Én nem értem hozzá,ez biztos..és más se,huzat nem volt. Inkább hagyom :)
2015. júl. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!