Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Még gyerekkoromban történt, kevésre emlékszem, de arra tisztán: állok a szobám közepén, hosszú és keskeny, egyik oldalon az ágyam, másikon egy szekrény, érzem, hogy valami ott van velem, és kifelé kezd húzni, az ajtóm pont a lakás bejárati ajtajára nézett, szóval abba az irányba húz, szó szerint, a lábaim már már felemelkednek, kapaszkodom a szekrénybe, tudom, hogy nem szabad engednem, és, hogy hamarosan véget ér a dolog, mindig a másik irányba néztem, nem akartam látni mi az ami húz. Biztosan nem álom, hallottam közben a szüleimet beszélni a szomszédos szobában, és napközben is, este is volt ilyen, sosem alváskor, inkább játék közben, vagy szobába ki/bemenetelkor. Kb 4-5 ször fordult elő ez, elsőre nagyon féltem, aztán megszoktam, tudtam mi lesz, és hogy előbb utóbb elenged. Mindig megéreztem, volt, hogy már azelőtt megkapaszkodtam, hogy húzni kezdett volna.
2015. júl. 1. 04:06
 1/5 Legoman ***** válasza:
93%

Érdekes történet.

De most egy kérdés megfordult bennem:

A szüleidnek nem tűnt még föl, hogy a gyerekük egy szekrénybe kapaszkodik, miközben valami húzza?

2015. júl. 1. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
És ezek mikor szűntek meg?
2015. júl. 1. 13:17
 3/5 anonim válasza:

Nah ez érdekes lesz. Nekem Volt hasonló rémálmom gyerekkoromban. Az egyik szobánkban sötét Volt, és pont egy ilyen valami mindig behúzott oda. Aztán a közepén elkezdtem felemelkedni. Ez egy idöben szinte minden este elöjött. Nem tudom mi okozta.

Egy másik dolog, ami egyáltalán nem tünt álomnak, hogy felriadtam éjszaka (kb4-5 évesen), és valami eldezdte bökdösni a hátam, mintha valaki ujjal bökdödsött volna.

Én ezekkel nem tudok mit kezdeni.:S

2015. júl. 1. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Uh, bocsánat, hogy sokára reagálok :S

Elég jó gyerek voltam és nem kiabáltam segítségért, szóval a szomszéd szobából nem látták, nem hallották, gondolom azt hitték elvagyok a játékaimmal.

Nem emlékszem hány évesen szűnt meg, de biztos, hogy 8 éves korom előtt, mert kb annyi voltam mikor elköltöztünk.

Utolsó, érdekes a te eseted is, próbáltad kideríteni miért lehetett?

2015. júl. 22. 11:37
 5/5 anonim válasza:
Hát az a baj hogy fogalmam nincs hogy lehet ilyent kideríteni. Ki tud okosat mondani hogy mi okoz ilyent.
2015. júl. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!