Mi lehetett ez?
Érdekes történet.
De most egy kérdés megfordult bennem:
A szüleidnek nem tűnt még föl, hogy a gyerekük egy szekrénybe kapaszkodik, miközben valami húzza?
Nah ez érdekes lesz. Nekem Volt hasonló rémálmom gyerekkoromban. Az egyik szobánkban sötét Volt, és pont egy ilyen valami mindig behúzott oda. Aztán a közepén elkezdtem felemelkedni. Ez egy idöben szinte minden este elöjött. Nem tudom mi okozta.
Egy másik dolog, ami egyáltalán nem tünt álomnak, hogy felriadtam éjszaka (kb4-5 évesen), és valami eldezdte bökdösni a hátam, mintha valaki ujjal bökdödsött volna.
Én ezekkel nem tudok mit kezdeni.:S
Uh, bocsánat, hogy sokára reagálok :S
Elég jó gyerek voltam és nem kiabáltam segítségért, szóval a szomszéd szobából nem látták, nem hallották, gondolom azt hitték elvagyok a játékaimmal.
Nem emlékszem hány évesen szűnt meg, de biztos, hogy 8 éves korom előtt, mert kb annyi voltam mikor elköltöztünk.
Utolsó, érdekes a te eseted is, próbáltad kideríteni miért lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!