Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez milyen lény lehetett? Vagy...

Ez milyen lény lehetett? Vagy hamis? (Falling Angel)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ezotéria már a vicc kategóriába esik sokszor, de ez tényleg érdekel.

Most láttam egy videót, amit 5 millióan láttak már.

Az eset Spanyolországban, Katalóniában történt. 2 ember az erdőben sétált este, kameráztak, egyszer csak lencsevégre került egy lény, ami a videó végén feléjük néz, és a 2 srác megijed, majd elfut. Az interneten "falling angel"-névként szerepel.

https://www.youtube.com/watch?v=AveJSRL8KgQ

(Vigyázat, ijesztő! A szörny a videó végén van, és a vége felé néz bele a kamerába.)

Mi lehet ez?

Ha ez kamu, valaki elmondaná, hogy mi az igazság? Nem találtam róla szinte semmit.

Ha egy ilyen szemközt nézne velem az erdőben, én halálra fagynék.

2015. ápr. 13. 20:54
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok erről meg a videóról?
2015. ápr. 13. 21:16
 2/16 VaTa94 ***** válasza:
45%
Na megint előkerült a gereblyés videó 2006 ból bár akkor még nem Rake-nek meg fallen angel nek titulálták hanem chupacarbrának vagy minek. Ez ha nem kamu max egy "elállatiasodott" ember lehet vagy szmiagol a gyűrűk urából, ha kamu akkor meg mit magyarázzak rajta. Nem ijesztő, nem fagynák le tőle mivel szerintem vagy 30 centivel vagyok magasabb nála meg 40 kilóval több, ott ásnám el helybe ha megtámadna.
2015. ápr. 13. 21:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Én eddig soha nem hallottam róla, pedig sok ilyen szellemes ijesztős cuccot láttam már :)
2015. ápr. 13. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
igen ez nem más mint a hírhedt gereblye(a gereblye az a lény mely éjjel az ágyadra ül és téged bámul, ha felkelsz és ránézel meg fog ölni) de nyugi ez állítólag csak creepy pasta
2015. ápr. 13. 21:36
 5/16 A kérdező kommentje:

Ha ez kamu, akkor mi ez a lény?

Vagy van róla valami hiteles magyarázat?:)

2015. ápr. 13. 21:44
 6/16 VaTa94 ***** válasza:
Most írtam, hogy valamiféle "vadember" aki megunta a civilizált életet és kiment az erdőbe lakni esetleg ez lehet, nem kell mindig ilyen ismeretlen lényekre gondolni,meg sugárfertőzött mutáns izékre. Főleg nem természetfeletti dolgokra.
2015. ápr. 13. 21:56
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
kamu.
2015. ápr. 13. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Jól mondják a többiek ez még régebben a gereblye akart lenni...
2015. ápr. 13. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Egy számítógépes játékhoz készítették anno ezt a rövid teasert (talán valamelyik Resident Evil, vagy Silent Hill, már nem emlékszem. Talán csak egy kisebb garázsprojekt játékhoz)

Meglep, hogy még mindig tartja magát a hit, hogy eredeti. Ne aggódj, nem az :)

2015. ápr. 14. 02:40
 10/16 A kérdező kommentje:
És mivel csinálták ilyen élethűre?:D
2015. ápr. 14. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!