Ez milyen lény lehetett? Vagy hamis? (Falling Angel)
Tudom, hogy az ezotéria már a vicc kategóriába esik sokszor, de ez tényleg érdekel.
Most láttam egy videót, amit 5 millióan láttak már.
Az eset Spanyolországban, Katalóniában történt. 2 ember az erdőben sétált este, kameráztak, egyszer csak lencsevégre került egy lény, ami a videó végén feléjük néz, és a 2 srác megijed, majd elfut. Az interneten "falling angel"-névként szerepel.
https://www.youtube.com/watch?v=AveJSRL8KgQ
(Vigyázat, ijesztő! A szörny a videó végén van, és a vége felé néz bele a kamerába.)
Mi lehet ez?
Ha ez kamu, valaki elmondaná, hogy mi az igazság? Nem találtam róla szinte semmit.
Ha egy ilyen szemközt nézne velem az erdőben, én halálra fagynék.
Nem tudom de egy kicsit olyan mintha meg lenne rendezve az eg
ész, mármint az emberek nem mászkálnak bekapcsolt kamerával éjjel az erdôben...
de amugy lehet hogy valódi volt..
Tedd fel magadnak a kérdést: Mennyire valósághű az egész?
Ha belegondolsz, akkor egyből rájössz, hogy semennyire.
Miért megy 2 srác az éjszaka kellős közepén az erdőben, bekapcsolt kamerával és lámpával, ráadásul pont megtalálják az erdőnek azt a kis részét, ahol ez a lény fekszik?
Innen már eléggé látszik, hogy megrendezett az egész, én is úgy tudom, hogy valami számítógépes játékhoz kellett, vagy mihez. (The Rake - A Figyelő)
Ha igazi lenne, már rég bejárta volna a világot, a csapból is ez folyna, meg már biztos, hogy kismillióan keresték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!