Lehet valami vissza-vissza térő lény a házunkban? 16L
Probálom de nehéz amikor a lábszáraimon vannak egy ideje csúnya sebek. Eleinte azt hittem szúnyogcsípések, ilyesmi, de nem viszketnek. De elképesztően sok van belőlük, mindig csúnya, lilás-feketés folt marad a helyükön, sokáig. Pl ma is, csak úgy a semmiből a térdem alatt egy kisebb seb lett. Csak azt éreztem, hogy fáj és mikor odanéztem ott volt a seb. Kisebbik hugommal is ez van. De csak velünk.
Most megpróbálnám magát azt a furcsa érzést elmagyarázni..Mintha lenne valaki itt velem és itt nem arról beszélek, hogy mintha, talán lenne egy olyan érzésem..Tisztán érzem a jelenlétet, nagyon rossz, mert legszívesebben kirohannék a helységből azonnal. Szörnyen ijesztő tud lenni. Nyomasztó, szomorú érzés. Ilyenkor olyan mintha bizseregne a bőröm...mintha rossz anyagú lenne a ruha. A fejem megfájdul, ami azért is furcsca mert amúgy nem szokott soha fájni a fejem, nehezen kapok levegőt. Volt már nem egyszer is olyan, hogy szó szerint éreztem, hogy hozzám ért valami. Nem beképzeltem, éreztem és nem vagyok szívbajos, de ettől a frász jött rám.
Szia!
Nos, hát nem lehet neked könnyű dolgod! Szerintem és a szüleim szerint is, mivel most felolvastam nekik is, mert nálunk detto, szerintünk a házban élt majd elhunyt idős hölgy lehet. Erdélyben élő dédmamám szerint ilyenkor minden nyíláshoz, ajtó, ablak. Szórjál egy sorba sót, majd a főbejárat küszöbéhez szintén sót majd késthelyezd el a köszöbre!!!
Nem vissza-vissza térő lény. Mindig is ott volt.
Voltam már én is hasonló szituációban, nem is egyszer.
A lényege annyi, hogy a szellemek és éreznek. Ha beszélsz vele, és úgy tekintesz rá, hogy te nem akarsz neki ártani, és elfogadod, hogy ott él, és ha ő is így gondolja, akkor még azt is elfelejted, hogy ott van, annyira csend lesz, és megszűnnek a jelenségek.
Beszélj vele. Tanuljatok meg békében élni egymás mellett.
Ha sikerül kiegyezned vele (ne köss vele semmit, ne alkudozz vele, csak mondd meg neki, mit szeretnél, és szeretnéd, ha ő is segítene ezt megvalósítani, hogy békében legyetek), akkor előfordulhat, hogy néha történik valami, de az is csak azért, hogy ne felejtsd el, hogy ő is itt van :)
A lényeg a beszéd.
És ne félj tőle.
Nálam ez nagyon sokszor bevált, és tudtam normálisan beszélgetni vele, és békén hagyott azóta is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!