Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet valami vissza-vissza...

Lehet valami vissza-vissza térő lény a házunkban? 16L

Figyelt kérdés
Vannak furcsa időszakok amikor történnek szokatlan dolgok. De ez nem folyamatos. Néha abbamarad, majd folytatódik. Pl. néhány napja ilyen furcsa kapirgáló hangra lettem figyelmes, azt gondoltam, hogy csak egy egérke, de mikor szétszedtük a szobámat, semmit nem találtunk, nem is volt ez furcsa így magában. De valamelyik nap éppen telefonoztam mikor egyszer úgy egy óra kimaradt, nem aludtam ebben biztos vagyok. Fáradtnak éreztem magam és először azt hittem csak elaludtam, de a telefonom le volt mellém helyezve én pedig félig ülő helyzetben tértem magamhoz..Na meg mikor egyik éjjel 2-3 körül felkeltem, mert már nagyon régóta pontosan ilyenkor mindig felkelek, láttam, hogy a függönyöm el van húzva, szóval vissza húztam az eredeti helyére, majd ahogy leültem az ágyra a szemem láttára rántódott el a másik irányba. Anyáéknak is feltünt ez a jelenség, csak viccelődni szoktak vele, hogy házi szellemünk van. Rengeteg dolog elromlott csak úgy a lakásba, a konyha szekrény ajtaja majdnem anyára esett, ahogy a tükör is. A húgomnál a csillár zuhant le majdnem, arra kelt fel, hogy potyog a fejére a vakolat. És sokszor hallok a padlásról lépteket, azt mondják erre anyáék, hogy biztos csak a macskák, de akkor annak jó nagy macskának kéne lennie.. Amikor a húgom kisebb volt gyakran beszélgetett, hát számunkra a semmivel. Játszott vele, és olyanokat mondott, hogy bántani akar minket, szóval óvatosan, de ő mondta neki, hogy ne tegye. Ez mér régen volt, mióta nagyobb nincs ilyen. Viszont egyedül nem hajlandó a szobájában aludni, és ugy egyeltalán nem marad az egész lakásban soha egyedül. Mindig kell valaki aki mellette van. Van egy kutyusunk is, vagyis több csak egy van a lakásban. Ő mostanában olyan furcsán viselkedik velem, eddig mindig jött, bujt oda hozzam, szaladt. Most már mintha ijedt lenne mikor meglát. Elnéz mellettem, bámul és inkább arrébb megy. A másik kutyus kint, neki pedig szokása a semmit ugatni, áll és ugat.. Furcsa mert sokszor, igazából a lakásban van egy furcsa érzésem. Nem tudom elmagyarázni de nagyon kellemetlen, a fejem is megfájdul tőle. Ebben a lakásban előttünk egy néni lakott és halt meg. Anya szerint nagyon morcos volt és nem szerette a gyerekeket, anya sokszor idegesítette őt, gyerekes dolgokkal bosszantotta mikor kisebb volt. Egy jó ideje folyamatosan kimerült vagyok, van amikor napközben is sokszor elalszok, reggel nem ébredek jól. Csak akkor tudom végigaludni az éjszakát ha fent maradok kb 2ig, amikor amugy fel szoktam ébredni..Anya mindig panaszkodik, hogy olyan furcsa szag van a szobámba, de sejtésem sincs, hogy és mitől. Az ablakom mindig nyitva van, reggel és este is, tehát mindig szellőzik a szobám.
2016. aug. 14. 00:31
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok butaságot mondani, mivel kint is nagyon gyorsan és hirtelen változik az időjárás, de valahogy az én szobámba télen-nyáron mindig vagy túl meleg, vagy túl hideg van. Köztes pont jó állapot sosem, és mindig hirtelen változik. A ház többi részében kellemes idő szokott lenni.
2016. aug. 14. 00:47
 2/31 anonim válasza:
4%
ne beszélj be magadnak butaságokat
2016. aug. 14. 01:12
 3/31 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt gondolnám, hogy csak bebeszélem magamnak, de ez már évek óta tart..olyan 4éve talán. És mondom feltünt a szüleimnek is, de csak viccelődnek vele, hogy amig nem bánt senkit addig nincs baj.
2016. aug. 14. 01:22
 4/31 A kérdező kommentje:
Milyen 4 éve...butaságokat beszélek, bocsánat. Kb mita beköltötünk ide és én megszülettem. Amikor kisebb voltam ugye, voltrengeteg világító, zenélő jatékom. Pont anyával voltam itthon mikor a KIHUZOTT, KIKAPCSOLT játokok mind bekapcsolódtak egyszerre, és mondom mind ki volt húzva, kapcsolva.
2016. aug. 14. 01:26
 5/31 anonim válasza:
37%
En nem hiszek az ilyenekben, de az biztos, hogy ha megprobalsz nem tudomast venni rola vagy ugy viselkedni mint a szuleid akkor jobb lesz
2016. aug. 14. 01:45
 6/31 A kérdező kommentje:

Probálom de nehéz amikor a lábszáraimon vannak egy ideje csúnya sebek. Eleinte azt hittem szúnyogcsípések, ilyesmi, de nem viszketnek. De elképesztően sok van belőlük, mindig csúnya, lilás-feketés folt marad a helyükön, sokáig. Pl ma is, csak úgy a semmiből a térdem alatt egy kisebb seb lett. Csak azt éreztem, hogy fáj és mikor odanéztem ott volt a seb. Kisebbik hugommal is ez van. De csak velünk.

Most megpróbálnám magát azt a furcsa érzést elmagyarázni..Mintha lenne valaki itt velem és itt nem arról beszélek, hogy mintha, talán lenne egy olyan érzésem..Tisztán érzem a jelenlétet, nagyon rossz, mert legszívesebben kirohannék a helységből azonnal. Szörnyen ijesztő tud lenni. Nyomasztó, szomorú érzés. Ilyenkor olyan mintha bizseregne a bőröm...mintha rossz anyagú lenne a ruha. A fejem megfájdul, ami azért is furcsca mert amúgy nem szokott soha fájni a fejem, nehezen kapok levegőt. Volt már nem egyszer is olyan, hogy szó szerint éreztem, hogy hozzám ért valami. Nem beképzeltem, éreztem és nem vagyok szívbajos, de ettől a frász jött rám.

2016. aug. 14. 02:53
 7/31 B.Robi válasza:

Szia!

Nos, hát nem lehet neked könnyű dolgod! Szerintem és a szüleim szerint is, mivel most felolvastam nekik is, mert nálunk detto, szerintünk a házban élt majd elhunyt idős hölgy lehet. Erdélyben élő dédmamám szerint ilyenkor minden nyíláshoz, ajtó, ablak. Szórjál egy sorba sót, majd a főbejárat küszöbéhez szintén sót majd késthelyezd el a köszöbre!!!

2016. aug. 14. 04:08
 8/31 Legoman ***** válasza:
29%

Nem vissza-vissza térő lény. Mindig is ott volt.

Voltam már én is hasonló szituációban, nem is egyszer.

A lényege annyi, hogy a szellemek és éreznek. Ha beszélsz vele, és úgy tekintesz rá, hogy te nem akarsz neki ártani, és elfogadod, hogy ott él, és ha ő is így gondolja, akkor még azt is elfelejted, hogy ott van, annyira csend lesz, és megszűnnek a jelenségek.

Beszélj vele. Tanuljatok meg békében élni egymás mellett.

Ha sikerül kiegyezned vele (ne köss vele semmit, ne alkudozz vele, csak mondd meg neki, mit szeretnél, és szeretnéd, ha ő is segítene ezt megvalósítani, hogy békében legyetek), akkor előfordulhat, hogy néha történik valami, de az is csak azért, hogy ne felejtsd el, hogy ő is itt van :)

A lényeg a beszéd.

És ne félj tőle.

Nálam ez nagyon sokszor bevált, és tudtam normálisan beszélgetni vele, és békén hagyott azóta is. :)

2016. aug. 14. 14:53
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez az Érmelléki Kuglófember volt
2016. aug. 15. 04:36
 10/31 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az anyukád szivat?
2016. aug. 15. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!