BOSZORKÁNYokról szóló dokumenrumfilmek?
Bocs hogy nem olvastam el az előző hozzászólásokat, de komoly véleményem van a dologról. Pontok ide vagy oda.
Van fehér mágia, fekete mágia, és volt sajnos a boszorkányüldözés amikor már olyanokat is máglyán égettek el akik gyógynövényekkel gyógyítottak.
A kérdésre válaszolva (talán). Tudod nekem mi a legkedvesebb és leginkább spirituális és tanító film?
A "Practical Magic" - magyar cím "Átkozott boszorkák". Szokásos magyar címadás, meh!
Nem a magyarokat szidom, magyar vagyok de hogy kik adják ezeket a címeket, meh!!.
Szóval boszorkány dokumentumfilmeket találhatsz dögivel. De amelyik a valóságról szól!? Gondold át! Ha az igazságot akarod tudni, mélyebbre kell ásnod!
A Practical Magic-ben volt jelenet amikor azt mondja a nő a nyomozó kérdésére: "Boszik? Igen. Gonoszak? Nem."
Bárki másnak más a véleménye a "boszorkányokról", rajta! :)
"Az egyház nem régen bevallotta" - ezen jót nevettem. :)
Az egyházak meg az őszinte bevallás...
Én más forrásokból úgy tudom hogy igenis sok durva dolgot műveltek Isten nevében. Ahogy már megszoktuk.
Bedobják a folyóba, ha úszik akkor boszorkány és megégetik, ha megfullad akkor nem volt az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!