Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet valami vissza-vissza...

Lehet valami vissza-vissza térő lény a házunkban? 16L

Figyelt kérdés
Vannak furcsa időszakok amikor történnek szokatlan dolgok. De ez nem folyamatos. Néha abbamarad, majd folytatódik. Pl. néhány napja ilyen furcsa kapirgáló hangra lettem figyelmes, azt gondoltam, hogy csak egy egérke, de mikor szétszedtük a szobámat, semmit nem találtunk, nem is volt ez furcsa így magában. De valamelyik nap éppen telefonoztam mikor egyszer úgy egy óra kimaradt, nem aludtam ebben biztos vagyok. Fáradtnak éreztem magam és először azt hittem csak elaludtam, de a telefonom le volt mellém helyezve én pedig félig ülő helyzetben tértem magamhoz..Na meg mikor egyik éjjel 2-3 körül felkeltem, mert már nagyon régóta pontosan ilyenkor mindig felkelek, láttam, hogy a függönyöm el van húzva, szóval vissza húztam az eredeti helyére, majd ahogy leültem az ágyra a szemem láttára rántódott el a másik irányba. Anyáéknak is feltünt ez a jelenség, csak viccelődni szoktak vele, hogy házi szellemünk van. Rengeteg dolog elromlott csak úgy a lakásba, a konyha szekrény ajtaja majdnem anyára esett, ahogy a tükör is. A húgomnál a csillár zuhant le majdnem, arra kelt fel, hogy potyog a fejére a vakolat. És sokszor hallok a padlásról lépteket, azt mondják erre anyáék, hogy biztos csak a macskák, de akkor annak jó nagy macskának kéne lennie.. Amikor a húgom kisebb volt gyakran beszélgetett, hát számunkra a semmivel. Játszott vele, és olyanokat mondott, hogy bántani akar minket, szóval óvatosan, de ő mondta neki, hogy ne tegye. Ez mér régen volt, mióta nagyobb nincs ilyen. Viszont egyedül nem hajlandó a szobájában aludni, és ugy egyeltalán nem marad az egész lakásban soha egyedül. Mindig kell valaki aki mellette van. Van egy kutyusunk is, vagyis több csak egy van a lakásban. Ő mostanában olyan furcsán viselkedik velem, eddig mindig jött, bujt oda hozzam, szaladt. Most már mintha ijedt lenne mikor meglát. Elnéz mellettem, bámul és inkább arrébb megy. A másik kutyus kint, neki pedig szokása a semmit ugatni, áll és ugat.. Furcsa mert sokszor, igazából a lakásban van egy furcsa érzésem. Nem tudom elmagyarázni de nagyon kellemetlen, a fejem is megfájdul tőle. Ebben a lakásban előttünk egy néni lakott és halt meg. Anya szerint nagyon morcos volt és nem szerette a gyerekeket, anya sokszor idegesítette őt, gyerekes dolgokkal bosszantotta mikor kisebb volt. Egy jó ideje folyamatosan kimerült vagyok, van amikor napközben is sokszor elalszok, reggel nem ébredek jól. Csak akkor tudom végigaludni az éjszakát ha fent maradok kb 2ig, amikor amugy fel szoktam ébredni..Anya mindig panaszkodik, hogy olyan furcsa szag van a szobámba, de sejtésem sincs, hogy és mitől. Az ablakom mindig nyitva van, reggel és este is, tehát mindig szellőzik a szobám.
2016. aug. 14. 00:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. A furcsasagok tovabbra is folytatodnak, fuggonyok szakadnak le elottunk a semmitol, a csap magatol megnyitodik es elzarul, a gitar megszolal, dolgok mozognak es kapcsolodnak ki, be. Hajnal 2-3korul a hazba felebred (altalaban)mindenki a semmitol, de hala az egnek semmi durva nem tortenik.
2016. dec. 27. 23:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Ja, es a fuggonyos dolgot felhoztam anyanak es aztan mondta, hogy tudja, mert elkezdtem kiabalni es kimentem ezutan. Csakhogy en erre nem emlekszem, csak annyira, hogy aztan rogton lefekudtem aludni.
2016. dec. 28. 00:06
 23/31 anonim ***** válasza:
Szenteltesd fel a házat egy katólikus pappal. Komolyan. Nálam is voltak fura dolgok, de a felszentelés óta egy se volt. Továbbá imádkozz és hidd, hogy Isten megvéd.
2016. dec. 30. 08:16
 24/31 A kérdező kommentje:
Akkor az problema lehet ha nem hiszek istenben? en es a batyam is ateistak vagyuk, a szuleim nem, de nem is gyakoroljak a vallast semmilyen formaban.
2016. dec. 30. 13:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, egy imától bajod nem lesz :) nekem bevált.
2016. dec. 30. 19:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem kèpzelődsz. A kishugod hozta lètre a lènyt. Elkèpzelte, megformálta, adott neki gondolatokat ès èrzèseket. Megtanította erre arra, de nem volt tudatában, hogy ha a lèny "felnő" függetlennè válhat tőle. Az agresszivitása reakció amit ti váltottatok ki belőle. Anyukádat azèrt akarta bántani mert nem hisz benne, ès viccelődik vele. Tiszteletlenül viselkedik vele. Ennyi. Ilyen lènyt bárki lètre tud hozni, ès átlagban a teremtőjük halálával szertefoszlanak. De nem csak így lehet ilyeneket lètrehozni. A hugod esetèben, a saját èletenergiáját adta a lènynek így kötődik hozzá ès hozzád is. De a bolygó èleterjèvel is lehet sokkal hatalmasabb lènyeket teremteni. Ők akár èvezredekig is megmaradnak.
2016. dec. 30. 23:15
 27/31 A kérdező kommentje:
Akkor is volt mar ilyen, amikor o meg meg sem született.
2017. jan. 8. 00:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Akkor az alkotó te vagy.
2017. jan. 8. 01:14
 29/31 anonim válasza:

Fura ezt így olvasni, mert még csak hasonlót se tapasztaltam. Ellenben hiszek Neked, mert alapvetően nyitott gondolkodású vagyok, nem vetek el élből dolgokat, csak mert én nem találkoztam velük. Ahogy az ember (az emberi lélek) is egy entitás, úgy létezhetnek más entitások is, amiket a jelenlegi korlátolt tudásunkkal és eszközeinkkel nem vagyunk képesek "látni", igazolni.

Hogy mit tudsz tenni ez ellen? Igazából mindent és semmit. Ami fontos, hogy csak olyan dologgal próbálkozz, aminek hiszel a sikerességében. Én pl. a sót a pörkölt főzéskor használom, nem hiszem, hogy ha a küszöbre szórom, akkor távol tartom vele az ártó szellemeket. De ha valaki ebben hisz, akkor tegye ezt. Abban sem hiszek, hogy Neked az ima lenne a megoldás, mondom ezt úgy, hogy jómagam hívő ember vagyok, vallásos családban nőttem fel, és ha ritkán is, de gyakorlom is a vallásomat. Ellenben úgy imádkozni, hogy amúgy nem hiszel abban, amit csinálsz, semmi értelme, legalábbis szerintem.

Ahogy itt előttem írta valaki, hogy a húgod vagy Te teremtetted meg ezt a lényt, erre azt tudom mondani, hogy szerintem nem így van. Viszont az emberi elme teremtő erejében hiszek, szerintem a gondolkodásod, a jelenségekhez, dolgokhoz, emberekhez stb. való viszonyulásod teremti meg a saját világod. Ha pozitív a kisugárzásod, ha őszintén tudsz mosolyogni, szeretni, akkor ezt is kapod vissza, és megteremted a saját boldogságodat. Ha folyton elégedetlenkedsz, panaszkodsz, akkor pedig egy negatív érzés fog átjárni folyamat. Ezt a negatív szemléletet sajnos a félelem érzése is erősíti. Amit egyébként a leírtak alapján teljesen megértek, félreértés ne essék.

Amit tanácsolni tudok (és ez nem tuti megoldás, de nekem az utóbbi 2-3 év tapasztalata alapján abszolút bejött), az az, hogy szeretettel, jókedvvel, pozitívan állj hozzá a dolgokhoz, és mindenben a jót próbáld meglátni. Bármilyen hülyeségnek tűnik, de én azt mondom, fogd fel ezt egy élménynek, és tekintsd úgy, hogy már ilyen fiatalon valami olyasmit élhetsz át, amit sokan 80-90 év alatt sem. És most nem a függöny leszaggatásra gondolok, hanem hogy számodra bizonyosság az, amit sok magát hívőnek gondoló ember is valójában csak remél: tapasztalod, hogy az életnek sokkal több és másmilyenebb megnyilvánulása is van, mint ez, amit mi itt magunk körül 3D-ben látunk, tapasztalunk. A félelmed rengeteg energiát emészt fel, ezt az energiát próbáld meg abba fektetni, hogy utánaolvasol a témának, konzultálsz olyanokkal, akik hasonlót átéltek. Így a félelem helyett ezt az energiát a tanulásba fekteted, ami két szempontból is hasznos: egyrészt tágítod vele az elmédet, befogadóbbá válsz, másrészt a félelmet egy pozitív érzés váltja fel, ugyanis minél többet tudsz erről az egészről, annál kevésbé fogsz félni tőle.

2017. jan. 8. 17:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Nehéz megítélni, talán készíts egy EVP-t!
2017. márc. 11. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!