Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet valami vissza-vissza...

Lehet valami vissza-vissza térő lény a házunkban? 16L

Figyelt kérdés
Vannak furcsa időszakok amikor történnek szokatlan dolgok. De ez nem folyamatos. Néha abbamarad, majd folytatódik. Pl. néhány napja ilyen furcsa kapirgáló hangra lettem figyelmes, azt gondoltam, hogy csak egy egérke, de mikor szétszedtük a szobámat, semmit nem találtunk, nem is volt ez furcsa így magában. De valamelyik nap éppen telefonoztam mikor egyszer úgy egy óra kimaradt, nem aludtam ebben biztos vagyok. Fáradtnak éreztem magam és először azt hittem csak elaludtam, de a telefonom le volt mellém helyezve én pedig félig ülő helyzetben tértem magamhoz..Na meg mikor egyik éjjel 2-3 körül felkeltem, mert már nagyon régóta pontosan ilyenkor mindig felkelek, láttam, hogy a függönyöm el van húzva, szóval vissza húztam az eredeti helyére, majd ahogy leültem az ágyra a szemem láttára rántódott el a másik irányba. Anyáéknak is feltünt ez a jelenség, csak viccelődni szoktak vele, hogy házi szellemünk van. Rengeteg dolog elromlott csak úgy a lakásba, a konyha szekrény ajtaja majdnem anyára esett, ahogy a tükör is. A húgomnál a csillár zuhant le majdnem, arra kelt fel, hogy potyog a fejére a vakolat. És sokszor hallok a padlásról lépteket, azt mondják erre anyáék, hogy biztos csak a macskák, de akkor annak jó nagy macskának kéne lennie.. Amikor a húgom kisebb volt gyakran beszélgetett, hát számunkra a semmivel. Játszott vele, és olyanokat mondott, hogy bántani akar minket, szóval óvatosan, de ő mondta neki, hogy ne tegye. Ez mér régen volt, mióta nagyobb nincs ilyen. Viszont egyedül nem hajlandó a szobájában aludni, és ugy egyeltalán nem marad az egész lakásban soha egyedül. Mindig kell valaki aki mellette van. Van egy kutyusunk is, vagyis több csak egy van a lakásban. Ő mostanában olyan furcsán viselkedik velem, eddig mindig jött, bujt oda hozzam, szaladt. Most már mintha ijedt lenne mikor meglát. Elnéz mellettem, bámul és inkább arrébb megy. A másik kutyus kint, neki pedig szokása a semmit ugatni, áll és ugat.. Furcsa mert sokszor, igazából a lakásban van egy furcsa érzésem. Nem tudom elmagyarázni de nagyon kellemetlen, a fejem is megfájdul tőle. Ebben a lakásban előttünk egy néni lakott és halt meg. Anya szerint nagyon morcos volt és nem szerette a gyerekeket, anya sokszor idegesítette őt, gyerekes dolgokkal bosszantotta mikor kisebb volt. Egy jó ideje folyamatosan kimerült vagyok, van amikor napközben is sokszor elalszok, reggel nem ébredek jól. Csak akkor tudom végigaludni az éjszakát ha fent maradok kb 2ig, amikor amugy fel szoktam ébredni..Anya mindig panaszkodik, hogy olyan furcsa szag van a szobámba, de sejtésem sincs, hogy és mitől. Az ablakom mindig nyitva van, reggel és este is, tehát mindig szellőzik a szobám.
2016. aug. 14. 00:31
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, nem szivat senki. És nagyon örülnék neki, ha az aki ezt nem tudja komolyan venni és csak hülyeség irogatna, inkabb ne is kezdjen bele.
2016. aug. 15. 23:48
 12/31 anonim ***** válasza:
Lehet sátán beköltözött a házatokba és benned akar manifesztálódni. Hívj papot házat szentelni
2016. aug. 15. 23:55
 13/31 anonim válasza:

Szia, amikor elolvastam a szoveget, a hideg futott vegig a hatamon. A helyzet az, hogy a szellemek nem ilyen erosek, hogy targyakat tudjanak mozgatni, mint ahogy irtad, a fuggonyt. A furcsa szag utalhat demoni jelensegre.

Az allatok latjak a termeszetfeletti dolgokat. Ha egy pontot neznek mozdulatlanul, akkor biztos van ott valami. A semmi miatt nem szoktak ugatni a kutyak.

Visszaterve a szagra, doglotthus szag van a szobadban? Mert ha igen, akkor nem szellem lakik a hazban.

Szoktal egyebkent hallani olyat, hogy valaki uti a falat?

Sajnalom, hogy ha esetleg beparaztattalak, nem az volt a celom, csak segiteni szeretnek.

En ajanlom hogy nezd meg a Demonok kozott 1.-t, hatha esetleg magadraismersz.

En tanacsolnam, hogy keress fel egy papot, es kerd meg hogy aldja meg a hazat, ha tenyleg ez tortenik.

Megegyszer bocsi ha esetleg beijesztettelek.

14/L

2016. aug. 16. 14:10
 14/31 anonim válasza:
Szia:). Figyelj, ha ez az egész komoly, akkor szerintem ez nem szellem, inkább démon. De azért szerintem járj utánna hogy mi történt azzal a nénivel, hátha megtudsz valamit.
2016. aug. 16. 17:55
 15/31 anonim válasza:

Én is voltam hasonló helyzetbe.Noss a szitu az hogy nálam volt ilyen hasonló élmény és szerintem nálad is ez van,hogy a nő az öreg aki ott halt meg nem szeretné átadni nektek a házát.Ő szellem létére még a saját házának tekinti és éli úgy továbba az életét szellemként.Próbál jelezni hogy húzas az Én házamból.Táltos központban van szellem elengedés.Lehet házhoz hívni embertés ő majd segít.Remélem tudtam segiteni :)

De van ra esély arra is hogy nem a nő lehet démon is,de a mérges szellem képes ilyenekre.

2016. aug. 16. 20:31
 16/31 anonim válasza:

Ha szellem van a házatokban akkor egyszerüen "közöld" vele, hogy te vagy az ur a hazban es nem felsz.

Ha viszont demon.... hat azt csak remelheted, hogy nem mert a demonok lelkekbol taplalkoznak, de ha ez igy is lenne akkor mar sokkal rosszab dolgok is tortentek volna veletek (esetleg valami jelet nem vetetek eszre a falon vagy akarhol). Viszont en szellemre tippelnek, mert a szellemek egy fix helyen kisertenek ott ahol egy szornyuseg tortent veluk(pl meghaltak) es szepen meg kell nekik mondani (gyujthatsz gyertyat is), hogy menjen arra a helyre ahova o valos, ez a hely mar nem az otthona es engedhe meg, hogy ti eljetek ott nyugodtan es jo szivvel gondoltok majd ra hogyha szobakerul. Ha viszont ez sem mukodik mondok neked egy biztos tervet, nem tudom hivo vagy-e vagy sem de garantalom ha frlnyitsz egy bibliat es olvasni kezded, minden nap imadkozol es trmplomba jarsz ez minden ami korulotted van akarmi is legyen el fog tunni

2016. aug. 17. 11:47
 17/31 anonim válasza:
16. Kommentelo vagyok, bocsi ha rad ijesztettem a demonokkal de nyugtasson az hogy a demon mindig a leggyengebbet tamadja szoval se neked se senkinek eszetekbe ne jusson felni fogjatok fel egy "elmenynek" ami nem hetkoznapi
2016. aug. 17. 11:52
 18/31 anonim ***** válasza:

Szerintem:

-vegyél tömjént és égesd

-a nyestet üssétek le a padláson

-cseréljétek ki az elektromos vezetékeket/lámpákat (vacak az égett szag)

-vegyetek pozitív képeket: síró és nevető bohócokat (negatív élmény/érzés ellen)

-aludj többet és szabályosan

2016. aug. 19. 00:09
 19/31 anonim ***** válasza:
A sebeid fotózd már le!
2016. aug. 19. 10:33
 20/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ijedj meg. Biztos vagyok benne, hogy nem démonról van szó. A démonok manapság nagyon ritkák és csak akkor jelennek meg, ha valaki megidézi őket. Ami szintén nagyon nehéz. És nem lelkeket esznek. Ez hülyeség.

Szerintem kopogó szellem lesz. Vagy ha nagyon szakszerű akarok lenni, poltegreist. Nem kell tőle sem megijedned. Ahogy már előttem is javasolták, szólítsd meg és beszélj vele. Ha ez nem hat, akkor jöhetnek konkrétabb dolgok. A só taszítja őket. Én sós vízzel szoktam permetezni, mindig beválik. De van még jó néhány lehetőség. Ha több segítségre van szükséged, írj privátban.

2016. dec. 3. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!