Lehet valami vissza-vissza térő lény a házunkban? 16L
Szia, amikor elolvastam a szoveget, a hideg futott vegig a hatamon. A helyzet az, hogy a szellemek nem ilyen erosek, hogy targyakat tudjanak mozgatni, mint ahogy irtad, a fuggonyt. A furcsa szag utalhat demoni jelensegre.
Az allatok latjak a termeszetfeletti dolgokat. Ha egy pontot neznek mozdulatlanul, akkor biztos van ott valami. A semmi miatt nem szoktak ugatni a kutyak.
Visszaterve a szagra, doglotthus szag van a szobadban? Mert ha igen, akkor nem szellem lakik a hazban.
Szoktal egyebkent hallani olyat, hogy valaki uti a falat?
Sajnalom, hogy ha esetleg beparaztattalak, nem az volt a celom, csak segiteni szeretnek.
En ajanlom hogy nezd meg a Demonok kozott 1.-t, hatha esetleg magadraismersz.
En tanacsolnam, hogy keress fel egy papot, es kerd meg hogy aldja meg a hazat, ha tenyleg ez tortenik.
Megegyszer bocsi ha esetleg beijesztettelek.
14/L
Én is voltam hasonló helyzetbe.Noss a szitu az hogy nálam volt ilyen hasonló élmény és szerintem nálad is ez van,hogy a nő az öreg aki ott halt meg nem szeretné átadni nektek a házát.Ő szellem létére még a saját házának tekinti és éli úgy továbba az életét szellemként.Próbál jelezni hogy húzas az Én házamból.Táltos központban van szellem elengedés.Lehet házhoz hívni embertés ő majd segít.Remélem tudtam segiteni :)
De van ra esély arra is hogy nem a nő lehet démon is,de a mérges szellem képes ilyenekre.
Ha szellem van a házatokban akkor egyszerüen "közöld" vele, hogy te vagy az ur a hazban es nem felsz.
Ha viszont demon.... hat azt csak remelheted, hogy nem mert a demonok lelkekbol taplalkoznak, de ha ez igy is lenne akkor mar sokkal rosszab dolgok is tortentek volna veletek (esetleg valami jelet nem vetetek eszre a falon vagy akarhol). Viszont en szellemre tippelnek, mert a szellemek egy fix helyen kisertenek ott ahol egy szornyuseg tortent veluk(pl meghaltak) es szepen meg kell nekik mondani (gyujthatsz gyertyat is), hogy menjen arra a helyre ahova o valos, ez a hely mar nem az otthona es engedhe meg, hogy ti eljetek ott nyugodtan es jo szivvel gondoltok majd ra hogyha szobakerul. Ha viszont ez sem mukodik mondok neked egy biztos tervet, nem tudom hivo vagy-e vagy sem de garantalom ha frlnyitsz egy bibliat es olvasni kezded, minden nap imadkozol es trmplomba jarsz ez minden ami korulotted van akarmi is legyen el fog tunni
Szerintem:
-vegyél tömjént és égesd
-a nyestet üssétek le a padláson
-cseréljétek ki az elektromos vezetékeket/lámpákat (vacak az égett szag)
-vegyetek pozitív képeket: síró és nevető bohócokat (negatív élmény/érzés ellen)
-aludj többet és szabályosan
Szia!
Ne ijedj meg. Biztos vagyok benne, hogy nem démonról van szó. A démonok manapság nagyon ritkák és csak akkor jelennek meg, ha valaki megidézi őket. Ami szintén nagyon nehéz. És nem lelkeket esznek. Ez hülyeség.
Szerintem kopogó szellem lesz. Vagy ha nagyon szakszerű akarok lenni, poltegreist. Nem kell tőle sem megijedned. Ahogy már előttem is javasolták, szólítsd meg és beszélj vele. Ha ez nem hat, akkor jöhetnek konkrétabb dolgok. A só taszítja őket. Én sós vízzel szoktam permetezni, mindig beválik. De van még jó néhány lehetőség. Ha több segítségre van szükséged, írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!