Mégis mi/ki van a házunkban?
Nagyon furcsa dolog történt velem ma reggel.
Kérem akik nem tudnak értelmes választ adni azok inkább ne írjanak!
Szóval azt eddig már megszoktam, hogy itthon mindig furcsa hangokat hallok, kopogásokat, csattogásokat, az ajtó kinyílik, a padláson valami gurul, stb...
De ilyen még sosem fordult elő.
Reggel, amikor szól az ébresztőm, az első dolgom az, hogy megkeressem a zoknimat, mert nagyon fázós a lábam. Mindig az ágyamra ledobom este, hogy reggel csak gyorsan felhúzzam. Ma reggel az ébresztő óra előtt ébredtem fel, és rögtön kerestem a zoknim. Az egyiket meg is találtam, azonban a másik nem volt meg. Kerestem sötétben, a takarómat raktam jobbra-balra, de nem volt meg a zokni. A takarómmal véletlenül lelöktem az egyik növényt az ágyam mellől, és felkapcsoltam a villanyt, hogy felszedjem a földet. Amikor felkapcsoltam a villanyt, döbbenve làttam, hogy a takaróm és a párnám véres volt. Megnéztem mindenhol magam, de sehol nem volt rajtam egy seb sem, vagy bármi, amiből jönne vér. Felkeltem, felszedtem a földet, és elvittem kidobni a kukába. Előtte persze teljesen kiterítettem a takaróm, de akkor sem volt meg még a zoknim másik párja. Mire visszaérek a szobámba, látom, hogy a zoknim az ágyra van rakva, a takaróm tetejére.
Egyszerűen nem tudom, hogy mire gondoljak, de nagyon félek itthon, ilyen dolog még sosem fordult elő velem. Kérem csak az válaszoljon, aki értelmes magyarázatot tud mondani erre! Előre is köszönöm a segítségeket.
Nem tudok rájönni, hogy itt most mi az amin leginkább kiakadtál? Mert az írásból ítélve az hogy nem volt meg a félpár zoknid. Mire vissza értél eltűnt a vér? Lehet csak félkómás halu volt nem?
Egy tipp: Ha fázós a lábad, reggel a zoknit keresed először, nem mindig találod , aludj eleve zokniban!!
Miki van a házatokban, Miki egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!