Ha nem lennének helyi mondák a manókról, akik éppen ott élnek és a szavahihető, ép elmével megáldott lány nem koboldokat mondana. Nem is hinném el.
Igazából az is lehet, hogy valaha hajótörést szernvedett idegen űrhajóból maradtak itt azok a lények, melyeket koboldoknak hiszünk. Mi lehet az igazság?
2016. szept. 11. 17:53
1/8 anonim válasza:
nagyon fura kicsit hatborzongato es elgondolkodtato cikk illetve video
szerintem nem tunne el napokra egy 15 eves lany csak magaba egy barlangba
2016. szept. 11. 18:40
2/8 anonim válasza:
Nicaragua a józan gondolkodás hazája. Ezek falu idióták európai szemmel nézve, csoda hogy csak egy goblint látnak és nem ordítanak a meglepetéstől minden reggel mikor feljön a Nap. Persze az ezotéria ufó hívőivel jól kijönnének. :DDD
2016. szept. 12. 21:24
3/8 anonim válasza:
Pedig nagyon is igaz! Pár éve volt szerencsém ellátogatni abba a mesés országba, ahol sajnos ilyen hátborzongató dolgok történnek. Előtte én sem hittem semmi természetfelettiben. Csak legyintettem: ááá! De a látogatásom óta megváltozott a véleményem. Különös dolgot történnek arra... Egyik éjjel, mikor beköszöntött az éj sötétje, egy furcsa, kaparászásszerű hangot hallottam egyenesen az ablak irányából. Moccanni sem mertem, minden porcikám átjárta a félelem. Aztán furcsa árnyékok, mozgolódások neszére lettem figyelmes. S aztán egy sikítás! Azt hittem álmodom. De másnap reggel szörnyű híreket hallottam! Egy kislányt elraboltak a faluból, s teste azóta sem került elő! Hátborzongató, természetfeletti az a terület, viszont, ha te sem hiszel az ilyesmikben, egyszer látogass el oda! S minden, amit eddig mesének hittél, valósággá válik!
2016. szept. 29. 16:13
4/8 anonim válasza:
Ja persze már nem is lehetett az oka csak a természetfeletti. Könnyesre röhögtem magamat az ostoba naivitásodtól. Bár azért kissé trollszagú... :)
2016. szept. 29. 18:57
5/8 anonim válasza:
Ami felénk ekszöszájzbúk, szarvasembör, az máshol kobold.
2016. dec. 10. 20:46
6/8 anonim válasza:
Csak egy hülye r.banc, aki kamuzik hogy pénzhez jusson, mint az összes többi ilyen esetnél pl.: Amityville horror, enfieldi poltergeist.
Engem csak az zavar hogy ezek ennyire hülyének nézik az embereket.
Vagy az emberek tényleg ennyire hülyék volnának?
2017. jan. 10. 01:42
7/8 anonim válasza:
Mesèk helyett egyszer talán kitalálunk valami hasznosat is ;)
2017. jan. 17. 17:32
8/8 anonim válasza:
A magyar cigányok meg jézust látták a budiajtón,egy kategória!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!