Hegyikristály falba téve?
Figyelt kérdés
Most vettem egy házat, és mióta ott alszom egyre furcsább dolgok történnek. Leesnek dolgok, egy a földön fal sarkában lefektetett papirtekercs a szóba másik végébe került reggelre. Csak éjszaka mozog a vendégem. Mit tehetek ellene. Van a fehér gyertya égetés...stb. Ez a hegyikristályos dolog működik? Vagy valami ami hatékonyabb? Igazából elég régi ház....2015. nov. 25. 13:47
1/3 anonim válasza:
Ennyi erővel májkrémes dobozt is berakhatsz.
Azért esnek le a dolgok,mert nem egyenes a padló és/vagy rezeg a ház a kocsiktól.
3/3 anonim válasza:
Süllyed a ház. Nekünk is ez volt. Este az emeleten aludtam el, de reggel már a pincében ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!