Honnan tudhatom biztosan hogy a hegyikristály amit venni akarok nem csak egy darab üveg? Én nem vagyok ásványszakértő.
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 12:37
1/7 yossarian44 válasza:
Googlizd, hogy: hegyikristály.
A képeket nézegesd addig, amíg fogalmad lesz arról, hogy hogyan is kéne kinéznie egy hegyikristálynak.
2/7 A kérdező kommentje:
Láttam már hegyikristályt, nekem is van (ha minden igaz). Ennek ellenére nem tudom hogy mi alapján derítsem ki hogy valódi-e.
2012. szept. 13. 17:52
3/7 anonim válasza:
Ez egy medzsik kristály? Még mielőtt megveszed próbáld meg hogy tudsz e vele varázsolni. Ha nem tudsz, akkor csak egy üveg.
Mihály jósnő
4/7 anonim válasza:
Ha elég érzékeny vagy rá akkor megérzed ha igazi.
5/7 anonim válasza:
A hegyikristály kémiai néven kvarckristály.
Meg fogod ismerni a jellegzetes kristályformát - linkelek egy képet, ahol hegyikristályok vannak...
Ezt a kristályformát még ékszerkészítés alkalmával is megtartják, jól felismerhető!
6/7 anonim válasza:
A kvarc karcolja az üveget, élei nem csorbulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!