Belehabarodtam egy olyan férfiba akibe nem lenne szabad, akit nem akarok. Hogy szabaduljak meg ettol az érzéstol?
Ha látsz benne értelmet, menj el egy regressziós pszichoterapeutához, aki visszavisz egyik előző életed azon pontjába, ahol ennek az oka van.
Ezen kívül amit megpróbálhatsz, és nem kell hozzá "karmológus" XD, hogy nem találkozol vele hosszú ideig, nem is beszélsz vele. Pár hét vagy hónap, attól függ, és csökken ez az érzés. Talán el nem múlik teljesen, de kezelhető szintre csökken, én ezt tettem és bevált.
Áhh nekem van gy saját mondszerem ami bevált egyes pillanatoknál. Emlékeknél. De azt viszont nem tudom higy személynél beválik-e.
Az a lényeg hogy gyűjts sok energiát a kezedbe, kezdj el egy emlékre koncentrálni ami egy kép formájában vetül ki a szemhéjadra.(csukva van a szemed) tedd úgy a kezed mintha megcsípnél valamit. A hüvelyk és a mutatóujjad tedd össze úgy hogy épp ne érintsék egymást. Tedd a homlokod bar sarkára a kezedet. És most mintha megfogtad volna ezt a gondolatot/emléket húzd ki a fejedből.
Amikor a homlokod jobb sarkánál jár a kezed képzeld azt hogy kihúzzák előled és mögötte fehérség van. Csináld ezt addig egy emlékkel ameddig ha erőlteted is nem találod se a hangot se a képet. És ezt csináld meg minden közös emlékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!