Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan szabaduljak meg a...

Attila1025 kérdése:

Hogyan szabaduljak meg a vágyaktól?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Miféle vágyaktól? Picit bővebben.
2011. szept. 14. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha fiú vagy, akkor rángasd bőszen.

Ha lány vagy, akkor kicsit részletezd, kérlek.

:)

2011. szept. 14. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ja bocsi, azt hittem, egy másik témakörben vagyok. :D
2011. szept. 14. 17:01
 4/9 A kérdező kommentje:
A mindennemű vágyaktól, amelyekkel az elmém megpróbálja elvonni a figyelmemet a jelenről. Hogy mindig az járjon a fejemben, hogy de jó lenne ha... itt lennék, ott lennék, nem ez lenne, hanem az... De ha itt, vagy ott vagyok, akkor meg már másra vágyok, és így tovább.
2011. szept. 14. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha fejleszted önmagad és a filozófiád. Egy idő után rádöbbensz, hogy itt minden illúzió.
2011. szept. 14. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
gyakorold a lemondást.
2011. szept. 14. 23:01
 7/9 Salx Narval ***** válasza:
69%
Foglald el magad,dolgozz,olvass, tanulj, sportolj,gyakorlatilag mindegy, de amit ép csinálsz azt teljes odafigyeléssel, átéléssel tedd.Próbálj olyan tevékenységeket választani, ami leköti teljesen a figyelmedet és máris a jelenben élsz.Mondjuk én szeretek gondolatban kalandozni, képzelegni. Sohasem akartam elérhetetlen dolgokat, jobban mondva beláttam, hogy ezek nem valósulhatnak meg, de azért el-el játszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis megvalósulnának.Nincs ezzel szerintem semmi gond, csak ne vedd a lelkedre, ne gyötörd magad azért, ami nem lehet tiéd, mert így az is elérhetetlen lesz, amit megszerezhetsz, megtudhatsz,vagy megérthetsz.Minden nap, kis,ill elérhető célokat tűzz magad elé és meglátod boldog leszel, mert nyilván teljesíteni tudtad őket.
2011. szept. 15. 01:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 15. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
teljesítsd be őket
2011. szept. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!