Szellemek tényleg léteznek?
Igen.
Igen.
Igen.
Nem hogy lehetnek. Szinte mindig olyanok.
Lehetséges.
Igen.
Igen
Nem feltétlenül
Persze
Lehet, de nem biztos
Igen
nem
csak a "rossz" szellemek jönnek a Földre, és azt nem éppen megnyugtatónak nevezném..
igen, a szellemek csak az elhunytak lelkei
erre nincs jó válasz, mivel a "rossz" szellemek rossz dolgokra késztetnek, és itt nem feltétlenül öngyilkosságra kell gondolni
lehet egy elhunyt szellemét idézni, viszont az nagyon veszélyes, mivel itt ragadhatnak és az senkinek sem lenne jó
Tudunk kapcsolatot teremteni szellemekkel, de szerintem elég merész dolog kapcsolatba lépni velük (amúgy is betojós fajta vagyok), mert ilyenkor lehet, hogy ártani akaró szellemeket, démonokat is beengedünk a világunkba.
Meghalt személy lelke szellemként lehet úgy, hogy vigyáz ránk. Erre példa anyukám. Nagyim halála óta valami/valaki anya körül mozog, ezt anya mesélte, én hiszek neki, szerintem nagyim lehet.
Illetve lehet, hogy tudatni akarnak velünk valamit.
Akárki akármit mond, nagyon sok furcsaság történik nap, mint nap a világban, amit nem tudunk tudományosan megmagyarázni, szerintem vannak szellemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!