Szellemek, démonok léteznek?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon érdekel a téma, nem akarok idézni... Csupán csak érdekel. Arra volnék kíváncsi hogy már volt aki kapcsolatba került ezekkel?2016. szept. 16. 20:47
1/10 anonim válasza:
Biztos, hogy léteznek! Nekem a jeti mesélte, mikor legutóbb együtt söröztünk vele, és a loch ness-i szörnnyel.
2/10 anonim válasza:
Még hiteles is lett volna a Loki, ha nem iszik annyit, hogy megcsúszik a Jeti hányásán.
3/10 anonim válasza:
Igen, csak a démonok rosszak, ezért az árnyvadászok megölik őket. Ezzel téged is megvédenek.
4/10 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy te most azt kérdezted tulajdonképpen ki HISZ bennük. a röhelyes az, hogy nem tudhatod rá a választ, mert itt az emberek a saját véleményüket nyilvánítják ki jelen esetben. (BÖLCSÉSZMEEEN!)
6/10 anonim válasza:
Ha lélek van és egysejtűek, akkor miért ne létezhetnének ezek is? Az egysejtűekben is sokáig nem hittek,aztán tudományosan bizonyították a létezésüket. A lélek már keményebb dió, de idővel talán bizonyithatóvá válhat valami képpen és akkor már lassan eljutunk a szellemekhez is.
7/10 anonim válasza:
leteznek en latom is oket beszelni is tudok veluk mivel lato vagyok igy szulettem
8/10 anonim válasza:
Igen, léteznek!
Bizonyíték létezésükre, hogy láthatóan sokak életét irányítják.
A sok közül csak egyet-egyet említek:
- Tudatlanság Szelleme;
- Önzés, Harácsolás Démona.
9/10 atesz763 válasza:
#6 a lélek és a test kétteljen független világban létezik de egy lélek és egy test kapcsolatban van amúgy ja "szellemek" léteznek de nem fehér lepedők mint a rajzfilmekben
10/10 atesz763 válasza:
és van démon is minden hétköznap őket kell elviselnem a pokolban alias suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!