Tényleg léteznek sárkányok, sárkányszabású szellemek?
Nem "sárkányszabású szellemek", hanem kiműlt sárkányok szellemei.
Lehetnek jó-, lehetnek rosszindulatúak sőt naívak is (pl.: Süsü).
A sárkányok kimúlásuk után a Mesék Mély Kútjába kerülnek, némelyik onnan szökik az élő emberek riogatására/szórakoztatására.
A sárkányok valójában nem azok a szárnyas, tűzokádó lények, akik a mesékben szerepelnek (bár ha akarnak, olyan formát is fel tudnak venni), hanem alakváltó, hüllőszerű idegen lények. Ha utánanézel, kiderítheted, hogy nagyon sok rossz dolog mögött valójában ők állnak, az emberi elit egy jó részét tartják megszállva.
Akik biztosak benne, hogy nincsenek sárkányok, lehetnek sima emberek, de elképzelhető, hogy ők maguk is azok, ezt az alakváltó képességeik miatt sosem lehet tudni.
de hát vannak én tenyésztem 200milió ft egy darab, viszont drága a fentartása nagy hejjet igényel, nem szabad mutogatni, ő itt 1 hónapos:
Valóban vannak sárkányok Lásd Komodo Dragon.
Sárkányszabású szellemekben nem hittem,de bárki meggyőződhet róla,hogy vannak,és meg is szállják az embereket sajnos ! Nyári kánikulában szállj fel egy villamosra/trolira/buszra. Tömény sárkányszag lengi be.
Sárkányok márpedig vannak!
Sokan panaszkodnak, hogy házasságkötésük után beköltözik hozzájuk házisárkány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!