Szerintetek léteznek ma sárkányok?
Figyelt kérdés
Mert a dr earnest drake által írott sárkányológia könyv szerint élnek és az elég komolynak tűnik.2013. szept. 11. 15:11
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Én ismerek is egyet, de embernek álcázza magát. ;) Még tüzet is tud okádni, ha kellően felhúzzák ^^
Vicc nélkül: Én inkább abban hiszek, hogy a sárkányok fizikailag, szárnyakkal meg pikkelyekkel nem léteznek, ám asztrálisan igen, és bizony, roppant erős lények.
3/11 anonim válasza:
Léteznek, még a kora középkorban is találkoztak velük világszerte mindenhol(az indián kultúra, a távol keleti, az európai 1300-1400as években ábrázoltak őket leginkább, az indiánoknak is vajon mi meséltük a mesét mikor még közel se láttak fehérembert ekkoriban), azonban fogalmam sincs hogy bírtak mindenféle nyom nélkül eltűnni.
4/11 anonim válasza:
3-as:
Szerintem az azték tollaskígyó kiírtotta őket.
5/11 anonim válasza:
Az csak egy gyerekkönyv :D. Nem léteznek sárkányok.
7/11 anonim válasza:
3-massal egyet értek. Nem biztos hogy nyomtalanul eltűntek, csak kerülik az embert, a sárkányvadászatos idők óta nem szívesen mutatják magukat. Ha pedig kihaltak teljesen akkor is van remény, hisz Telosban még a kihalt fajok közül is sokat átmentettek.
Az a sárkánytan c. könyv engem is érdekelne, én is imádom a sárkányokat.
9/11 anonim válasza:
Vannak. Komodói sárkány néven ismeretes, meglehetősen veszélyes varánusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!