Tegyük fel, hogy tényleg léteznek manók/törpék, ebben az esetben vajon ők ezen a fizikai síkon, dimenzióban élnek, vagy csak a tisztán látók vehetik őket észre?
hétvégén 3 órán keresztül csak törpöket láttam.
pedig nem vagyok asztrál tér érzékelő sem.
de a hupikék törpikék 1-2 t kikerestem és megnéztem, nagyon jó lett a meséből készített két film:)
ajánlom figyelmedbe.
tudod tanulmányozni, a gondolkodásukat, viselkedésüket, életüket.
Bizonyos értelemben "tisztán látók", de tisztánlátó képessége mindenkinek van... Csak van akinek teljesen jól megmaradt gyerekkora óta, van akinek halványodott és később fejleszti vagy nyeri vissza, meg gondolom egyénfüggő kinek milyen.. Az sem mindegy hol, egy nagyvároslakó aligha találkozik ilyen lényekkel, meg a gondolkodását sem a terészet köti le ha pl nem jár természetbe
Ha Somlósi Lajos infójából indulunk ki akkor nem asztrál hanem éteri síkon lévő lények/energiák, mint a tündérek, de neki csak a tündérekről van hanganyaga a youtubeon azt hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!