Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor milyenek? Jók/rosszak, vagy kopogószellem, démon, ilyesmik vannak?

És kell tölük tartani?

2016. júl. 13. 22:21
 1/4 Duenna ***** válasza:
Vannak szellemek. Nem jók, és nem rosszak. Nincs se kopogó, se démonszellem. A szellemek csak úgy vannak. Nem azért, hogy az élőket piszkálják. Van nekik szegényeknek elég bajuk. A szellemek az asztrálsíkon maradt lények, ők nem tudtak valami miatt elmenni a fényhazába. Inkább szenvednek, mint rémisztgetnének.
2016. júl. 13. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak, többfélék is.

Vannak ártalmasak is, ol. a Tudatlanság Szelleme.

Ha ez irányítja a cselekedeteket, káros az egyénre és káros a közösségre is.

Szaporodásra hajlamos.

A Féltudás Szellem még károsabb, hiszen a féltudás károsabb a tudatlanságnál.

Nevezetesen azért, mert az illető hallott/olvasott valamit, hozzáteszi saját rudatlanságábol adódó gondolatait(?!) és mindjárt hozzáértőnek gondolja magát.

2016. júl. 14. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, léteznek. Én többször kommunikáltam ouija táblával velük. Félni nem kell tőlük. Csak nem szabad velük szórakozni!
2016. júl. 14. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha félsz, akkor ne foglalkozz a témával.. bőven elég egy kívülállónak, ha ilyesmivel foglalkozik.. részletesebben ne menj bele, szerintem. :)

Ám, vannak szellemek és démonok is. (Nem ugyan az!)

Ha táblázol és szellemet idézel, nagy rá az esély, hogy no problem, no para.. kivétel ha hülyéskedsz vele, vagy éppen kineveted, azt ami történik.

A Démoni részbe nem szeretnék belemenni.. épeszű embert nem foglalkoztatja ez a rész. Annyit viszont elárulok róla, hogy nem leányálom.

2016. júl. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!