Az idegencivilizáció kutatói, hívei szerint az idegenek lények mellett léteznek szellemek, kísértetek is? Vagy utóbbiak létezésével annyira elutasítóak, jobb esetben szkeptikusak, mint az átlagember?
Szerintem nem. A hasonló a hasonlót elv alapján, az idegencivilizációs inkább a globálelit, illuminátus konteókban, chemtrail-ben, haarp-ban, chipezésben, gyógyszermérgezésben hisz. Ezek alapból "összefüggő" mítoszok.
Aki a szellemekben, kísértetekben hisz, az inkább az ezotériás konteókra lehet fogékony, mint a gyógymágnes, gyógykvarc, Grabovoj-számok, fényevés, spirituális vegetarianizmus és az egyéb efféle marhaságok.
Engem érdekelnek ezek a dolgok (nem vagyok hívő), rendkívül szórakoztatóak ezek az ellentmondásos, légből kapott és ostoba elméletek, meg a bennük hívő ostoba egységsugarú emberek. Azok alapján, amiket eddig olvastam, kétféle trendet véltem felfedezni: tudományosnak tűnő zavaros és ellentmondásos elméletek (az első, idegencivilizációs eset) csoportja, másik pedig a tudományt elutasító ezoterikus alaptalan ostobaságok gyűjteménye (a másik csoport, pl számmisztikusok). Olyan írással, illetve emberrel még nem találkoztam a neten, ahol ez a két trend együtt, "koherensen" jelent volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!