Dandi98 kérdése:
Milyen bizonyítékok szólnak a vámpírok létezése mellett?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam a "vámpíros témákról", és habár én nem zárkózom el a lehetőségtől, azért érdekelne, hogy mondjuk felnőtt emberek hogyan képesek elhinni, hogy vannak ilyen lények. Most nem fanatikus vérivó emberekre gondolok és nem a Porphyriában szenvedő genetikai betegekre.2015. márc. 11. 22:06
1/12 anonim válasza:
mivel nemléteznek vámpírok így logikusan bizonyítékokat is elég nehéz találni
2/12 anonim válasza:
Semmilyen. (max ha megtudnám mondani, hogy gombás pitét ettél ebédre, akkor elgondolkodhatnál, hogy ezt hogy a fenébe találtam ki).
3/12 anonim válasza:
A vámpíros témák, minthogy biztosan léteznek vámpírok, éppen a fanatikus vérivó emberekről terjedtek el!
5/12 Ozmium42 válasza:
Hallottam egy bátonyterenyei vámpírról, ami köpködött, és egy foga volt elől, azt is tombolán nyerte. Áginak hívják.
6/12 anonim válasza:
a vámpírok létezésére pontosan annyi bizonyíték van, mint Isten létezésére mégis hisznek benne. én hiszek benne mindenesetre, hogy létezik mind2.
7/12 anonim válasza:
Fantàzia., kitalàcio zsíroskenxér, pirított zsemlekocka és vegeta
8/12 anonim válasza:
én tudom!!! ott van a twilight!! az elég bizonyíték???
9/12 anonim válasza:
Nem léteznek. Max van egy ilyen betegség, de az nem jár vérivással csak fényérzékenységgel és egyebekkel, de nem isznak vért és futnak gyorsan, meg nem fénylik a bőrük és nem fognak beléd szeretni és az örökkévalóságig se leszel fiatal. Ennyi. Én Spongyabob-ban hiszek. LOL
10/12 anonim válasza:
:D jót nevettem nem is értem,hogy lehet ekkora baromságot kérdezni.Középkorban biztos ittak vért és tulajdonítottak valamiféle dolgot a dolognak XD,de kamu az egész vámpíros baromság.KB mint a farkasember.FAXSÁGGGGG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!