Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti szerintetek leteznek...

Ti szerintetek leteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Tudom furan hangzik , de eddig en sem hittem ebben sot tisztan hulyenek tartottam az embereket, akik hittek ilyesmiben.. januar 13-an nagymamam meghalt sajnos..en kulfoldon tartozkodom par eve.. otthon voltam temetesen.. egy nappal a temetes elott testveremmel feljartam a lakasaba es arra gondoltam h elhozok magammal szemelyes dolgot ami majd emlekeztet rea.. elhoztam a rozsafuzeret amit a parnaja alatt tartott, amit tartott kezebe minden nap mikor imadkozott plusz meg ket szemelyes dolgat ami rea emlekeztet..szoval magammal hoztam angliaba..azota a lakasomba fura dolgok tortennek..volt olyan h munkabol este hazajottem, lefekudtem behunytam szemem s ereztem a sotetbe valaki bamul..egy pontba a szekrenyem fele neztem, az elso gondolat mi fejembe megfordult h nagymama...folytonosan vele almodok..az almaim tobbsege a lakasaba tortenik vagy hogy megyek vele a temetobe vigyunk viragot szuleinek.. most parnapja baratommal aludtunk reggel arra ebredtunk hogy a szekrenyem felol ketszer egymas utan nagy zaj hallatszodott.. mind ketten ugyanazt a hangot hallottuk mintha a szekreny ajtaja becsapodott volna ketszer..megneztuk semmi le nem esett semmi ossze nem torott..csak a szekreny ajto volt picit kinyitodva..az utobbi idobe csak rea gondolok feszt pedig nem akarok.. sokan mondtak h nem volt jo otlet elhozzam a lakasabol a dolgait ..allitolag ha valaki meghal a lakasaba nem szabad megmozgatni dolgait 6 hetig..ti szerintetek mit hidjek?
2016. nov. 29. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
elsőnek is részvétem a nagymamád miatt. és ami a rózsafüzért illeti .. hát nem kellet volna elhoznod . Az a rózsafüzér a nagymamádnak nagyon fontos volt , és mivel fontos volt neki érthető hogy ragaszkodik hozzá.tudod elő fordul hogy a lelkek (szellemek)akik az életükben nagyon ragaszkodtak valamilyen tárgyhoz lehet hogy még a haláluk után sem válnak meg tőle szivesen.vagyis szerintem vagy vidd vissza a házába vagy vidd el neki a temetőbe . mert a meddig nálad van szerintem nagymamád sem fog békén hagyni .
2016. nov. 29. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Részvétem. Nem biztos hogy rossz, hogy elhoztad a nagymamád dolgait. Szellemének/lelkének jelenléte nem feltétlenül rossz, vagy ijesztő. Lehet, hogy csak vigyázni akar rád, vagy tudatni akar veled valamit. Elhiszem, hogy rossz, de próbálj meg nem félni tőle.
2016. dec. 20. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Részvétem...Jobb lett volna ha otthagyod a dolgait,de...ez még nem jelenti azt,hogy vissza tért nagymamád..Ilyenkor az ember beképzel magának dolgokat..Talán,hallottad..De lehet hogy az a hang egy teljesen más valami volt..Az álmok meg természetesek,hogy vele álmodsz,hisz most veszítetted el..Ez egy idő után majd enyhül,nyugi...
2017. ápr. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!