Ti szerintetek leteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Tudom furan hangzik , de eddig en sem hittem ebben sot tisztan hulyenek tartottam az embereket, akik hittek ilyesmiben.. januar 13-an nagymamam meghalt sajnos..en kulfoldon tartozkodom par eve.. otthon voltam temetesen.. egy nappal a temetes elott testveremmel feljartam a lakasaba es arra gondoltam h elhozok magammal szemelyes dolgot ami majd emlekeztet rea.. elhoztam a rozsafuzeret amit a parnaja alatt tartott, amit tartott kezebe minden nap mikor imadkozott plusz meg ket szemelyes dolgat ami rea emlekeztet..szoval magammal hoztam angliaba..azota a lakasomba fura dolgok tortennek..volt olyan h munkabol este hazajottem, lefekudtem behunytam szemem s ereztem a sotetbe valaki bamul..egy pontba a szekrenyem fele neztem, az elso gondolat mi fejembe megfordult h nagymama...folytonosan vele almodok..az almaim tobbsege a lakasaba tortenik vagy hogy megyek vele a temetobe vigyunk viragot szuleinek.. most parnapja baratommal aludtunk reggel arra ebredtunk hogy a szekrenyem felol ketszer egymas utan nagy zaj hallatszodott.. mind ketten ugyanazt a hangot hallottuk mintha a szekreny ajtaja becsapodott volna ketszer..megneztuk semmi le nem esett semmi ossze nem torott..csak a szekreny ajto volt picit kinyitodva..az utobbi idobe csak rea gondolok feszt pedig nem akarok.. sokan mondtak h nem volt jo otlet elhozzam a lakasabol a dolgait ..allitolag ha valaki meghal a lakasaba nem szabad megmozgatni dolgait 6 hetig..ti szerintetek mit hidjek?2016. nov. 29. 19:04
1/3 anonim válasza:
elsőnek is részvétem a nagymamád miatt. és ami a rózsafüzért illeti .. hát nem kellet volna elhoznod . Az a rózsafüzér a nagymamádnak nagyon fontos volt , és mivel fontos volt neki érthető hogy ragaszkodik hozzá.tudod elő fordul hogy a lelkek (szellemek)akik az életükben nagyon ragaszkodtak valamilyen tárgyhoz lehet hogy még a haláluk után sem válnak meg tőle szivesen.vagyis szerintem vagy vidd vissza a házába vagy vidd el neki a temetőbe . mert a meddig nálad van szerintem nagymamád sem fog békén hagyni .
2/3 anonim válasza:
Részvétem. Nem biztos hogy rossz, hogy elhoztad a nagymamád dolgait. Szellemének/lelkének jelenléte nem feltétlenül rossz, vagy ijesztő. Lehet, hogy csak vigyázni akar rád, vagy tudatni akar veled valamit. Elhiszem, hogy rossz, de próbálj meg nem félni tőle.
3/3 anonim válasza:
Részvétem...Jobb lett volna ha otthagyod a dolgait,de...ez még nem jelenti azt,hogy vissza tért nagymamád..Ilyenkor az ember beképzel magának dolgokat..Talán,hallottad..De lehet hogy az a hang egy teljesen más valami volt..Az álmok meg természetesek,hogy vele álmodsz,hisz most veszítetted el..Ez egy idő után majd enyhül,nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!