Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki nem hissz Istenbe?

Csajszibarck18 kérdése:

Ki nem hissz Istenbe?

Figyelt kérdés

Érdekelne,hogy miért nem hissznek benne!!!

Nem vagyok valásos meg se vagyok keresztelve se semmi!🙂

2016. dec. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
72%

40 Az értelmiségiek - az igaziak, nem azok aki összehordtak valamilyen diplomát, hanem akik valóban azok -nem röhögnek ki egy másik embert. És többségükben istenhívők. A művészek mind, a tudósok értelmesebbje is az. l. a riportokat Prof Dr Tulassay Tivadar, Dr Freud Tamás orvosokkal, agykutatókkal -

[link]

2016. dec. 17. 15:55
 42/45 anonim válasza:

Én teljesen ateistának vallottam magam mig rá nem találtam: https://www.youtube.com/channel/UCSGVfq4tilJlFpPufrMpwPw

érdekes...ne a mostani tudásod alapján nézd a videóit hanem mintha nem tudnál semmit..és ugy rájössz hogy a tanítások is(vagy csak azok) hazudnak

2017. jan. 3. 20:15
 43/45 anonim ***** válasza:

Micsoda értelmiségiek vannak itt kéremszépen :D

"Nagy bumm" meg "evolúció" ami mindig is elmélet volt, csak a sok önjelölt darwin ezt lehagyta. Pedig sose nyert bizonyosságot, mivel több sebből vérzik.

Ráadásul ez a hozzáálás is a szűklátókörű ostoba emberek jellemzője. Ne id nevezd magad értelmiséginek, közöd nincs hozzá.

2017. jan. 4. 09:43
 44/45 anonim ***** válasza:
53%

Persze hogy nem lehet biztosra venni sem a darwin evolùciós elméleteit sem a nagy bumm elméletet de az istenkés elmélet azért az még ezeknél is sokkal jobban vérzik.

Az evolúcios meg a nagybumm legalabb tudomanyos szempontbol reális észérvekkel igazi ismeretekkel, bizonyitekok keresesevel vizsgalja azt hogy hogy is jöttünk létre.

Az istenkes elmelet mit csinál :D ??

Kitalál egy mesebeillő sztorit aztán aztmondja "nesze neked ez így vót' fiam oszt hidd el!! "

Nem törekszik a valóságra nem tartja szükségesnek a bizonyítékokat sem a kutatást. Csak aztmondja hidd el mert neked ez jutott "te már bűnbe születtèl".

2017. jan. 7. 20:30
 45/45 anonim ***** válasza:
10%

Éppenséggel még csak bele sem kell mélyedni az élet értelmének és származásának vesézgetésébe. Elég ha megvizsgáljuk a világunkba lezajlódó, tök hétköznapi jelenségek mivoltát. Amihez egy rakat dolognak paszolnia kell, hogy létrejöhessen, persze véletlenszerűen.

Milyen érdekes, hogy földünk tök véletlenül van olyan távolságba és szögbe a naptól, higy az ideérkező napsugarak kellemes élhető meleget adjanak. Persze pár száz, akár ezer kilóméter magasságban, akár egy hefy tetején máris más a helyzet. És akik tagadják istent mind a véletlenekre fogják. Csak úgy véletlenül a semmiből kialakul az élet, majd véletlenül továbbfejlődik egyre összetetteb formákká. Egy vízi egysejtűből eljutunk az emberig. Véletlenül. A véletlen ezekszerint az ostobák tudománya. Én inkább hiszem ezt egy előre megtervezett folyamatnak. És ez nem zárja ki a teremtő létezését. De hogy vallási vitát robantsunk ki ahoz se te, se én jóval tájékozottab emberek nem képesek. Ugyanis tagadni lehet istent, megminden olyat ami nem kézzelfogható, de attól ami túlmutat ismereteinken, felfogható érzékszerveinken még létezhet. Pl a különböző, szín és hangtartományok sem érzékelhetők az ember számára csak úgy. Ha már tudományoskodunk.

2017. jan. 9. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!