Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki nem hissz Istenbe?

Csajszibarck18 kérdése:

Ki nem hissz Istenbe?

Figyelt kérdés

Érdekelne,hogy miért nem hissznek benne!!!

Nem vagyok valásos meg se vagyok keresztelve se semmi!🙂

2016. dec. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Én belehisszek Istenbe!!!!!nééégy4!!!!!!!
2016. dec. 12. 15:25
 12/45 anonim ***** válasza:

Vallásosnak, istenhícőnek s megkeresztelve lenni, 3 különböző dolog.

Én, mert hinni ésszerűségellenes.

Én tudom Isten létét, sőt halványan tapasztaltam, éreztem is őt egyszer.

2016. dec. 12. 16:40
 13/45 anonim ***** válasza:

A képlet levezetésében az egyetlen teremtő az az ördög!

Istent csak azért teremtette meg az ember fejében, hogy tudjon különbséget tenni a rossz és a jó között. Mert minden ami jó az az isten, és minden ami rossz az az ördög!

A fejlődést a kín és szenvedés mozgatja, mert amelyik lét jól érzi magát környezetében az nem fejlődik. Példa erre a biogázerjesztő baktérium. Ez az életforma már jelen volt a földön, a legelső szerves forma keletkezésekor, és azóta sem fejlődött semmit.

A kín és szenvedés a biblia szerint is az ördög, a gonosz éltető eleme. Tehát fejlődésünk csak is a gonosz műve!

Igy hát egyetlen teremtő létezhet az pedig nem az isten!

2016. dec. 12. 16:51
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát fejlődésünk csak is a gonosz műve!"

Egy ember, mikor évtizedekig napi 10 órát gyakorol a hangszerén, hogy a gyönyörű zeneművet eljátssza neked - ez a gonosz műve?? érdekes elképzelés :)

https://www.youtube.com/watch?v=zg_aE0WUaZA

2016. dec. 12. 16:59
 15/45 anonim ***** válasza:
Hát nem, azért szenvedsz évekig, hogy a gonosz lakjon jól belőled?
2016. dec. 12. 17:04
 16/45 anonim ***** válasza:

Nem hiszek Istenben. Miért kéne? Nem látok okot rá, és nincs semmi bizonyíték. Nekem pár festményt és a Biblia nem az.

A Télapó viszont valódi. Hozzá lehet kötni egy ma is élő embert.

És kérlek, vegyél egy helyesírásszótárat!

2016. dec. 12. 18:02
 17/45 anonim ***** válasza:
24%
Én hiszek benne, de nem jövünk ki valami jól. Már 65 vagy 66 éves öregember vagyok megéltem jót rosszat láttam nyomorultul távozni hívőket istenhívőket, akik Istenben kapaszkodtak, de semmivel sem éltek jobban, mint a nem istenhívő társaik. Semmilyen kegyben nem részesülünk, sőt olykor a sors sokkal mostohábban bánik ezekkel az emberekkel, ha meg történik valami jó ráfogják istenre. Isten a mártírokat szeretni, neki olyan az ízlése. Szóval teljesen mindegy, hogy hiszel vagy sem, tojik ránk az ipse. Akik nem hisznek azért nem hisznek, mert nincsenek személyes tapasztalataik vagy nem képesek hinni, mert túl szűk a látókörük. A tudományban kapaszkodnak, hol ott a tudomány nem tagadja istent csak nincs bizonyíték létezésére. Akik meg a bibliával jönnek mehetnek aluszkálni, mert a Gyűrűk Urából Frodó is elbújhat Jézuska mellett.
2016. dec. 12. 20:00
 18/45 anonim ***** válasza:
58%
apám mosolyogva ment el. a koporsóban is mosolygott. nekem elég bizonyít5ék. pedig szenvedett, 25kiló volt, nem, nem rákos volt, bélrendszere volt beteg. hiszek Istenben, pedig a fiam súlyos beteg. hiszem hogy meggyógyul, hiszek Istenben és hiszek fiam élni akarásában.
2016. dec. 12. 20:39
 19/45 anonim ***** válasza:

Nem hiszek képzeletbeli mesehősökben.

Az egész istenes mese az emberek megvezetéséről szól.

Amíg a papok és a zsidók dögire keresik magukat a hazugságokból és az emberkék manipulálásából addig nincs is ezzel baj. Az olyan emberek hisznek ilyen marhaságokban akik birka természetűek és szükségük van egy pásztorra". Hisz még a biblia cimű meséskönyv is így fogalmaz pont... röhej. Viszont az önbizalomhiányos, emberkéknek jó ez. Valakinek szüksége van valami támaszra. Halálfélőek ezért beszèlik be maguknak hogyvan élet a halál után :D

Én mindenesetre nem hajolgatok meg képzeletbeli tökèletes lények előtt :P

2016. dec. 13. 11:45
 20/45 anonim ***** válasza:

19 ejha!

[link]

2016. dec. 13. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!