Ki nem hissz Istenbe?
Érdekelne,hogy miért nem hissznek benne!!!
Nem vagyok valásos meg se vagyok keresztelve se semmi!🙂
Vallásosnak, istenhícőnek s megkeresztelve lenni, 3 különböző dolog.
Én, mert hinni ésszerűségellenes.
Én tudom Isten létét, sőt halványan tapasztaltam, éreztem is őt egyszer.
A képlet levezetésében az egyetlen teremtő az az ördög!
Istent csak azért teremtette meg az ember fejében, hogy tudjon különbséget tenni a rossz és a jó között. Mert minden ami jó az az isten, és minden ami rossz az az ördög!
A fejlődést a kín és szenvedés mozgatja, mert amelyik lét jól érzi magát környezetében az nem fejlődik. Példa erre a biogázerjesztő baktérium. Ez az életforma már jelen volt a földön, a legelső szerves forma keletkezésekor, és azóta sem fejlődött semmit.
A kín és szenvedés a biblia szerint is az ördög, a gonosz éltető eleme. Tehát fejlődésünk csak is a gonosz műve!
Igy hát egyetlen teremtő létezhet az pedig nem az isten!
"Tehát fejlődésünk csak is a gonosz műve!"
Egy ember, mikor évtizedekig napi 10 órát gyakorol a hangszerén, hogy a gyönyörű zeneművet eljátssza neked - ez a gonosz műve?? érdekes elképzelés :)
Nem hiszek Istenben. Miért kéne? Nem látok okot rá, és nincs semmi bizonyíték. Nekem pár festményt és a Biblia nem az.
A Télapó viszont valódi. Hozzá lehet kötni egy ma is élő embert.
És kérlek, vegyél egy helyesírásszótárat!
Nem hiszek képzeletbeli mesehősökben.
Az egész istenes mese az emberek megvezetéséről szól.
Amíg a papok és a zsidók dögire keresik magukat a hazugságokból és az emberkék manipulálásából addig nincs is ezzel baj. Az olyan emberek hisznek ilyen marhaságokban akik birka természetűek és szükségük van egy pásztorra". Hisz még a biblia cimű meséskönyv is így fogalmaz pont... röhej. Viszont az önbizalomhiányos, emberkéknek jó ez. Valakinek szüksége van valami támaszra. Halálfélőek ezért beszèlik be maguknak hogyvan élet a halál után :D
Én mindenesetre nem hajolgatok meg képzeletbeli tökèletes lények előtt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!