Mi lehetett ez? (kép)
Tegnap este felébredtem az éjszaka közepén és fura hangokat hallottam. Próbáltam nem odafigyelni rá, de aztán az az érzésem támadt, mintha lenne valaki a szobában. Előszedtem a telefonomat és belevakuztam a sötétbe, mert túl fáradt voltam, hogy felkapcsoljam a villanyt. Ahogy ez megtörtént a hangok abbamaradtak. Visszaaludtam és mikor reggel feloldottam a telefont egy nagyon rémisztő kép fogadott. Nem tudom mi lehetett ez, de nagyon meg vagyok ijedve. Ahogy tudtam eljöttem otthonról és azóta se mentem haza.
Kép: [link]
Látott már valaki ilyet? Mit ajánlotok?
Megneztem tuzetesebben es ez egy elo, egeszseges ember akit vagy te kertel meg h alljon a kephez, vagy mas h teged ijesztgessen de koze nincs a szellemhez.
A szellem egy teljesen mas kulseju kepzodmeny mindom ezt ugy, h veled ellentetben mar lattam egyet es hidd, nem szep latvany.
Jaj.....ekkora kamut.... Ertek hozza, szellemekkel foglalkozok és sokat láttam már (sokkal joban is vagyok) és ez egy ember, nem szellem
Az a fény meg nemtom mi de te csináltad vagy az az ember
Amúgy meg tényleg nagy kamu a kérdés leírása, ez a fénykép ugyanis vaku nélkül készült. Szerintem csak ott ült a haverod egy székben, félhomálynál, és integetett a telefonjával, te meg szépen lefotóztad. Egyértelműen látszik, hogy a kép hosszú záridővel készült, amit csak rossz fényviszonyok mellett csinál a masina. Másrészt a (relatíve távoli) háttér világosabb mint az előtér, ez is a vaku nélküli fényképkészítésre jellemző.
Szóval kamu a kérdés, kár erőlködnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!