Mi lehetett ez? (kép)
Tegnap este felébredtem az éjszaka közepén és fura hangokat hallottam. Próbáltam nem odafigyelni rá, de aztán az az érzésem támadt, mintha lenne valaki a szobában. Előszedtem a telefonomat és belevakuztam a sötétbe, mert túl fáradt voltam, hogy felkapcsoljam a villanyt. Ahogy ez megtörtént a hangok abbamaradtak. Visszaaludtam és mikor reggel feloldottam a telefont egy nagyon rémisztő kép fogadott. Nem tudom mi lehetett ez, de nagyon meg vagyok ijedve. Ahogy tudtam eljöttem otthonról és azóta se mentem haza.
Kép: [link]
Látott már valaki ilyet? Mit ajánlotok?
A képen egyértelműen látható valaki, aki csinál valamit. A szobaajtó nyitva. Tehát valaki járt nálad. Nála is volt valami, alighanem egy telefon, amivel világított.
A helyedben rendelnék egy ilyet: [link]
És egy 128Gb vagy minimum 64Gb SD kártyát hozzá. 0Beállítanám a szobámba vagy a szoba előtti helyiségbe, és minden éjjel bekapcsolnám.
Az a fényjelenség egyértelműen azért van, mert mikor fotóztál, a látogatód éppen félkörívesen mozgatta a kezében lévő tabletet vagy telefont. Gondolom, ő épp arra használta, amire te a sajátod, világítani szerett volna vele. Kérdés, hogy az ő fényét te hogy nem vetted észre, bár erre lehetne a magyarázat az, hogy az ő eszköze nem világított, hanem csak a telód fényét tükrözte vissza. De szerintem sötétben ezt is észre kellett volna venned.
Másrészt nem értem, ha világítani akarsz, miért fotózol. Nincs egy flashlight app a telódon? Újabb Androidok-ban és Windows Mobile-ban gyárilag telepítve van.
Amúgy nem kell félni tőle, nem bánt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!