Mi lehetett ez? (kép)
Figyelt kérdés
Tegnap este felébredtem az éjszaka közepén és fura hangokat hallottam. Próbáltam nem odafigyelni rá, de aztán az az érzésem támadt, mintha lenne valaki a szobában. Előszedtem a telefonomat és belevakuztam a sötétbe, mert túl fáradt voltam, hogy felkapcsoljam a villanyt. Ahogy ez megtörtént a hangok abbamaradtak. Visszaaludtam és mikor reggel feloldottam a telefont egy nagyon rémisztő kép fogadott. Nem tudom mi lehetett ez, de nagyon meg vagyok ijedve. Ahogy tudtam eljöttem otthonról és azóta se mentem haza.
Kép: [link]
Látott már valaki ilyet? Mit ajánlotok?
2016. okt. 16. 20:38
11/53 anonim válasza:
slenderman állólámpának álcázta magát...
12/53 anonim válasza:
Az fényes ív alatt van egy arc.
13/53 M@teee válasza:
Egyértelműen ez egy radai rosseb.
14/53 anonim válasza:
Világító valami amit fotózás pillanatában gyorsan mozgattak oldalra.
15/53 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem tudom gépről megnézni, mert ahogy mondtam nem vagyok otthon, de sem a saját telefonomról nem látok alakot, sem pedig az ismerősöméről. Tudom, hogy nagyon kamunak tűnik ez a dolog, de még én sem tudom, hogy megszivattak-e vagy nem.
2016. okt. 16. 22:15
16/53 anonim válasza:
17/53 anonim válasza:
Egyértelműen ott van egy ember, aki gyorsan mozgat valami világító, színes cuccot, te pedig lefényképezted. Tisztán látszik a karja, feje, sötét rövidujjú pólója. Elég béna kamu, attól még, hogy te azt hitted, mindenki olyan krumpliról netezik, mint amivel fotóztad.
19/53 anonim válasza:
en egy egeret latok a kepen.biztos azt hallottad.
20/53 anonim válasza:
Nekem nem nyitotta meg. Tényleg ijesztő, vagy kamu a kérdés és a fotó is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!