Mi lehetett ez? Üzenni akarnak? Szellemek jelenléte okozhat hirtelen éhséget?
Figyelt kérdés
Na szóval, 1 jó kövér óra alvás után felébredtem (azt hittem már mindjárt reggel lesz, de még hála Istennek aludhatok).
Úgy éreztem, hogy meg kell ennem bármit vagy bárkit (na jó az utóbbit nem), ezért elkezdtem magamba tömni minden kaját, amit találtam. Nem tudtam eldönteni, hogy éhen van szomjan halok előbb. Ezért eszembe jutott, hogy ma is vettem olyan finom üdítőt (Toploy mangó), aminek természetfeletti üzenet van a kupakjában. Azt írták, hogy aki keres az talál és így is történt...
2016. márc. 19. 01:36
1/7 A kérdező kommentje:
Ugye hirtelen hideget szoktak okozni a lepedők. Csak azért kérdezem, hogy mást nem-e?
2016. márc. 19. 01:37
2/7 death42 válasza:
Ha hasmenésed lesz akkor is ki fogsz írni róla egy természetfeletti kérdést? :D
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de engem elgondolkoztatott az is már, milyen szellem, idegen, Jedi okozhatta, hogy azt hittem, f1nganom kell, de bef0stam.
4/7 anonim válasza:
Úgy gondolom hogy ez egy kamu kérdés.
5/7 anonim válasza:
Szöülokidész tett rád egy éhség átkot. Ezt nem lehet levenni sajnos ezzel együtt kell élned. Tüneti kezelésként annyit tehetsz ,h amikor éhes vagy eszel.
6/7 anonim válasza:
Ha nem vagy éppen pont vékony alkat nagyon hamar mg fogsz hízni ha alvás elött közvetlenül vagy alváskor felkelve eszel. Egyél és igyál normálisan nem kell napközben koplalni.Nem kell mindent a szellemekre fogni. Amúgy ha túl sok a gyomorsavad az is okozhat túlzott éhséget.
7/7 anonim válasza:
Nem kell komolyan venni a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!