Szellemek, történetek amik veletek megtörténtek?
Engem messziről elkerül, minden ami okkult.
Régebben jártam katolikus misére. De amikor beléptem mindig valami hideg szél süvített keresztül a padok és az oltár környékén. Vagy gyászosan harangozni kezdtek. Ami viszont nyomasztó volt, hogy mindig úgy tűnt, hogy egy pillanatra megáll az idő és a hideg, szürke szobrok üresen és meredten néznek. Aztán a hangokról meg a többiről ne is beszéljünk.
akinek vannak ilyen történetei,privibe elmesélhetik,kivancsi vagyok
:)
Rosszat nem is éreztem de!
Volt egy érdekes éjszakám!Fekütem baloldalaon az ágyoamon és félálomba voltam. Azt álmotam,hogy valakit majdnem csókólok.De éreztem,hogy megcsap a meleg mind ha gáztűzhely mellett fekütem volna.Éreztem h valaki az arcomhoz közeledik.Magamba megkérdeztem ez mi?Kinyitottam a szemem és éreztem h valami elment és tetőtől talpig kirázott a hideg.Már az a kellemes meleg semm maradt meg.
Velem az történt hogy egyszer felébredtem éjjel és láttam hogy valaki ott áll a szobám ajtajába odamentem és eltüntt
!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!