A szellemek és az ufók között lehet valami összefüggés? Mindkettő interdimenzionális eredetű?
A szellemek az asztrálsíkon vannak mi a fizikai síkon. Az ufók, pontosabban az űrlények (az ufó az az ürlényék utazási ezköze, és nem mega, a lény) hol élnek, azt pontosan nem tudjuk. Nagy az univerzum. Élhetnek nagyon sok fényévnyire innen. Nagyon - nagyon hosszú lenne leírni, de szerintem nem egy síkon vannak.
Az ufo angol rövidítése az Unidentified Flying Object szavaknak, azaz Azonosíthatatlan Repülő Objektum. Velük (bennük) utaznak az űrlények, az űrből egy másik bolygóról.
Láttam egy dokumentumfilmet ami arról szólt, hogy Hitlerék nyitottak egy dimenzió kaput az északi sarkon azzal a céllal, hogy az idegenekkel kapcsolatba lépjenek és feltehetően ezen átjárón keresztül közlekednek a szürke idegenek. Több orosz tudós is osztja ezt a elméletet.
Már-már iskola anyag ott náluk.
"Láttam egy dokumentumfilmet ami arról szólt, hogy Hitlerék nyitottak egy dimenzió kaput az északi sarkon"
Ennyi elég is volt az érvelésből.
"Több orosz tudós is osztja ezt a elméletet."
Kíváncsi lennék ezeknek a tudósoknak a nevére. Teljesen véletlenül nem emlékszel néhányra?
"Már-már iskola anyag ott náluk."
Már-már. Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!