Milyen összefüggés lehet Roswell, a többi Ufó-észlelés, Loch Ness rejtélye, a Jeti, a vérfarkasok, a vámpírok, a Szent Grál, a templomos lovagok és a többi rejtély között a világban?
ezeknek a megjelenése a hétköznapokban a reklámmarketing első idejére datálhatók.
megjelentek az erre épülő kutatások(amire sok pénz kell, állami támogatás), folyóiratok, majd tv műsorok.ezek szintén pénzből élnek, de leültettek egy csomó embert h tanulmányozza a témát, és közben megy a tudatmódosítás a tvben és az újságokban lévő reklámok által.
fogyasztói társadalom kondicionálása, tudat alatt.erre jók a reklámok, de ahhoz h ezeket az ember megnézze, kell olyan téma, ami a képernyő vagy az újság elé szegezi.
ezért kapták fel ezeket.
és akkor a könyvpiacról nem is beszéltem még.
egy hazai reklám marketinges....
"egy hazai reklám marketinges...."
Akkor már érthető a sok hülyeség amit összehordtál . A Szent Grál megjelenése, templomos lovagok ugye ezek is csak marketing fogások ?! Pont hogy a média él ezekkel a több ezer éves legendákkal vissza .
A kérdésre meg olyan hosszú lenne a válasz, hogy senki nem fogja leírni ide, talán még egy könyv is kevés lenne hozzá .
OM
om mantra nevezetű válaszoló...vagyis orsitsh marcsika, ha jól tudom!
légy szíves olvasd el akkor az irományt még egyszer, mert látom a szövegértelmezésnél lefagyott a proci egy kicsit...:)
Személyesen :-)
Tudom mit írtál, vannak benne igazságok is ezeket nem is vitatom, ezért nem is hoztam szóba csak azt a pár dolgot amivel én nem értek egyet . Mivel én is tanultam médiaismeretet pontosan tudom hogy működik, olyasmi mint amit leírtál, csak azt látod rosszul hogy ezeknek a dolgoknak a jórészét nem a média találta ki, hanem pont hogy kihasználja . És nem is a média terjesztette el, mert azt például hogy "léteznek" vámpírok már több ezer éve köztudott volt és a legszegényebb jobbágy is tisztában volt vele .
OM
Az, hogy az összes általad említett név mögött idegen = az emberitől eltérő életformák vannak.
És ez nem vicc.
Ezek a jelenségek megérthetők, alapvetően mindig kétféle értelmezést tanítanak:
az exoterikus értelmezés a "jó" értelmezés,
az ezoterikus értelmezés pedig a valódi értelmezés.
Értsd meg! Az összes rejtély mind ugyanazokról szól esetleg néhány szövetkező/szembenálló stb. életformáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!